SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK
Start | Xperience
 

SiteDirect Xperience - 
e-handelsproffs för dig!

Vi bygger den färdiga lösningen med utgångspunkt i kundresan. När det gäller e-handelslösningar innebär det allt från att ta fram koncept och design till att konfigurera standardfunktioner och betallösningar. Vi hjälper er med en unik lösning som gör att er e-handel sticker ut från mängden och levererar mer.

Det kan också handla om webbprogrammering, integrationer eller att sätta upp avancerade serverdriftmiljöer.
 
 
 

Kundupplevelse

Kundupplevelse är central för att lyckas. För att hitta nycklarna måste vi utgå från era kunder. Hela bolaget ska med på denna resa. Alla måste förstå att de kontaktpunkter vi har med kunder gör skillnad. I denna omställning kan det finnas utmaningar och kostnader, men om vi inte lyckas få med hela bolaget kommer vi ha mycket fler utmaningar att hantera framåt.
 
Vi måste gemensamt lyssna på kunderna, deras utmaningar och förslag. Vi ska lära känna dem för att lättare kartlägga behov och önskemål. Med det som utgångspunkt kan vi skapa riktigt grymma kundupplevelser.  
 
Det ska vara enkelt att vara kund, utan att känna kunden är det svårt att uppnå. 
 
Vi har många infallsvinklar om det här, ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer.
 
 

Kundvärde

Vi vill tillsammans med dig skapa ett större kundvärde. Vi definiera det som den nytta du som kund får när vi arbetar tillsammans. När vi pratar kundvärde så är det självklart att vi måste utgå från er kund och ert erbjudande på marknaden. 

Kunskapen att veta vad som verkligen ger värde är inte alltid självklar. Vi hjälper er såklart med detta, precis som vi har gjort massor av gånger åt våra kunder tidigare. 
 
Vi använder begreppet kundorientering för att sammanfatta ett bolags strävan att alla involverade förstår denna nytta.
 

Nöjda kunder

Hur skapar man förutsättningar för lönsam e-handel? Den tekniska lösningen måste självklart vara gjord på en flexibel plattform att växa i och som är rustad för framtiden. Din nätbutik måste ha en genomtänkt design som ger den bästa kundupplevelse! Och viktigast av allt är kanske ett genomtänkt flöde som konverterar besökare till nöjda kunder.
 
Vår samlade kompetens och erfarenhet av e-handel skapar förutsättningar för att ta fram framgångsrika koncept för design och den tekniska lösningen för din nätbutik. Det gäller hela processen - från behovsanalys till informationsstruktur och konceptuella skisser (wireframes) som mynnar ut i grafisk design, programmering och till slut en färdig e-handelslösning. Vi jobbar agilt i denna process för att vi tillsammans skall prioritera med rätt fokus på att skapa kundvärde. 

Utveckling

Vi har tillsammans lång erfarenhet av både teknisk utveckling och e-handel och kan lösa allt från nyckelfärdiga helhetslösningar till förvaltning och vidareutveckling. 
 

Integration

Administration är en stor och tung post för många e-handlare, ibland kanske onödigt stor. Det är inte ovanligt att affärsprocesser innehåller flera system där information kontinuerligt flyttas mellan dem. Med stora volymer kan detta skapa höga kostnader som är möjliga att kapa genom att helt enkelt låta systemen prata bättre med varandra. 
 
SiteDirect är flexibel och öppen för integration med affärssystem eller andra tredjepartssystem.
 

Frågor? Funderingar?
Hör av dig!

 

Jobbigt att hålla i trådarna?

Bra projektledning är en nyckelfaktor för att lyckas med sin e-handelssatsning. En bra e-handelslösning är resultatet av ett komplext arbete som ofta krävt erfaren projektledning.

Det är viktigt att sätta upp realistiska mål och att arbeta efter en tydlig metodik kring planering, styrning och uppföljning. Även externa kontakter behöver hållas ihop. Vi löser helheten med lång erfarenhet från stora som små projekt.

Vårt mål är att ni som kund ska öka er digitala försäljning och värdet på bolaget.
 
 

Vi vill göra något tillsammans!