SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK

Lönsammare webbutik med SiteDirect

Helhetslösningen för lönsam e-handel

Med SiteDirect får du både en långsiktig partner och den tekniska plattformen för att kunna skapa växkraft i din webbutik - en helhetslösning helt enkelt.

Ett e-handelssystem måste ha möjlighet att växa tillsammans med dina behov när din webbutik utvecklas och du vill ut på nya marknader. Vi vet vilka utmaningar man kan möta i vardagen när man vill skapa en lönsam nätbutik och vi har byggt SiteDirect med den utgångspunkten.

 Tillsammans kan vi komma fram till den bästa lösningen för just din webbutik. Och när din nätbutik växer kan du bygga ut din e-handelslösning med nya funktioner. Vi berättar gärna mer om vilka möjligheter som finns med SiteDirect. Kontakta oss!
  • En partner som kan ta din webbutik till nästa nivå
  • Skräddarsydda lösningar
  • En flexibel grundplattform med många fördelar
  • Inga designbegränsningar
  • Fullt stöd för internationell handel
  • Bäst i test på sökmotoroptimering
...och mycket mer som vi gärna berättar om! Kontakta oss!

Patroner:

Bytte plattform för att klara en internationell expansion

Patroner.se startade redan 1996 och är därmed en av Sveriges äldsta nätbutiker. De säljer bläckpatroner, toner, skrivare och tillbehör till en växande kundkrets.  I våras bytte Patroner.se till en e-handelslösning från SiteDirect.
– Vi hade växt ur vår plattform så det kändes nödvändigt att byta upp sig. I SiteDirect kan vi utvecklas rejält, säger Ola Gustafsson, VD.

» Läs mer om Patroner.se
 

Rebel walls:

Sökte en e-handelslösning att utvecklas tillsammans med

Rebelwalls.se vill revolutionera våra hem med tapeter på ett nytt sätt.
- Vi har haft en kravspec från början, men den har vi anpassat och prioriterat i efter hand. Till slut ser man ganska klart vad som är viktigt och vad man kan vänta med. Och resultatet har blivit fantastiskt bra. Vi har dessutom hållt både tidsplan och budget, säger Christofer Gimmersta

» Läs mer om Rebelwalls.se