SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Vi välkomnar Sjöräddningssällskapet

Vi välkomnar Sjöräddningssällskapet

Vi välkomnar stolt Sjöräddningssällskapet som kund till SiteDirect. Tillsammans skall vi hjälpa sällskapet att ta fram en lösning som hjälper alla de 2200 frivilliga att hitta rätt reservdel till sina cirka 230 räddningsbåtar som finns längs våra kuster och i våra största sjöar.

Lätt kunna hitta rätt reservdel - smidig administration – smidiga integrationer - komma igång snabbt, var några av målen med valet av lösning.


Sjöräddningssällskapet - Frivilliga sjöräddare sedan 1907

Sjöräddningssällskapet är en ideell förening med många frivilliga och en liten administration. Så har det varit sedan starten 1907. Sällskapet har 72 räddningsstationer och fler än 230 räddningsbåtar längs våra kuster och i våra största sjöar.

Och 2 200 frivilliga sjöräddare som är beredda att rycka ut, dygnet runt, året om. Inom 15 minuter är räddningen på väg när larmet går. Sjöräddningssällskapets arbete drivs framåt tack vare många ideella insatser.

Tillsammans räddar vi liv till sjöss! Lanseringen av den nya sajten kommer att ske under våren 2020.

Läs mer om Sjöräddingssällskapet: https://www.sjoraddning.se