SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Välkommen Emmaboda Möbler – ytterligare en fantastisk kund

Välkommen Emmaboda Möbler – ytterligare en fantastisk kund

Emmaboda Möbler som tillhör möbelkedjan Svenska Hem väljer att satsa hårt på sin e-handel och går därför in i vår e-handelsplattform SiteDirect GO. Vi är mycket stolta över att kunna välkomna ytterligare en kund inom Svenska Hem.

Emmaboda Möbler genomförde en utvärdering av flera olika plattformsleverantörer innan valet föll på oss på SiteDirect och vår plattform. Det som avgjorde var vår suveräna varianthantering som hjälper våra kunder och möbelhandlare i synnerhet i sin produktadministration. Det är enkelt att underhålla och skapa nya varianter samt dessutom smidigt för besökaren på webben att hitta rätt produkt. Det leder till bättre konvertering i slutändan.  

Tillsammans med våra expertkonsulter inom Xperience ser vi nu framemot att göra en fantastiskt e-handel med bra besökarupplevelse för Emmaboda Möblers kunder!
Den nya webbshopen kommer att lanseras efter sommaren - stay tuned!

Om Emmaboda Möbler:
Grunden till vad som idag är Emmaboda Möbler lades redan år 1907. Oscar Carlsson startade en snickeriverkstad som låg på föräldragården i Lindehult utanför Emmaboda. Oscar var en skicklig möbelsnickare och rörelsen växte sig större.
1913 förflyttades verksamheten till stationssamhället Emmaboda, där en möbelfabrik byggdes. De möbler som tillverkades var främst efter beställningar, men en del togs till den stora staden Karlskrona och såldes på torget där. År 1922 startades affärsverksamhet och 1942 började möbelfabriken att serietillverka möbler för återförsäljare. 1980 såldes möbelfabriken vidare och verksamheten inriktades mot möbelförsäljning för både privat hemmiljö samt offentlig miljö.
År 2006 invigdes Emmaboda Möbler på den plats de ligger på idag och man jobbar kontinuerligt med att utveckla service och utbud. Ambitionen är att bygga långsiktiga samarbeten, framför allt med kunden, men även med leverantörer. Grundidén i företaget är densamma som vid starten - kvalitet lönar sig verkligen i längden!