SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Tjänster tillsammans med partners | Teknisk utveckling

TEKNISK UTVECKLING

Användbarhet och nytta ska styra tekniken, inte tvärtom

Vi implementerar den tekniska lösningen med utgångspunkt i koncept och design. När det gäller e-handelslösningar innebär det allt från att konfigurera standardfunktioner som betallösningar till att specialutveckla unika lösningar som gör att din e-handel sticker ut från mängden. Det kan också handla om webbprogrammering, integrationer eller att sätta upp avancerade serverdriftmiljöer. 
 

Projektledning & kvalitetssäkring

Bra projektledning är en viktig nyckelfaktor för att lyckas med en e-handelssatsning. En avancerad e-handelslösning är ofta ett komplext arbete som kräver erfarenhet av att leda projekt. Det är viktigt att sätta upp realistiska mål och att arbeta efter en tydlig metodik för planering, styrning och uppföljning.

Programmering & webbutveckling

Vi har tillsammans med våra partners har har lång erfarenhet av både teknisk utveckling och e-handel och kan lösa allt från nyckelfärdiga helhetslösningar till förvaltning och vidareutveckling av e-handelslösningar på SiteDirect-plattformen. 

Integration med externa system

Administration är en stor och tung post för många e-handlare, ibland kanske onödigt stor. Det är inte ovanligt att en e-handlares affärsprocesser innehåller flera system där information kontinuerligt flyttas mellan dem. Med stora volymer kan detta skapa höga kostnader som är möjliga att kapa genom att helt enkelt låta systemen prata med varandra. 

SiteDirect är flexibel och öppen för integration med affärssystem eller andra tredjepartssystem.

Affärssystem och andra IT-system
Vi har lång erfarenhet av att integrera med olika typer av affärssystem som till exempel Jeeves, Microsoft Dynamics NAV (Navision), MS AX (Axapta), SAP Business One, Kassanova, Pyramid, Stamford ECS, Specter, Mamut, Visma Administration och Sharespine..

Vi gör även integrationer mot andra typer av system, till exempel TA-system (transportadministration), betallösningar eller CRM.

» Läs mer: Motospeed.se med integration med Jeeves
» Läs mer om integrationer