SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK

KONCEPT & DESIGN

E-handelslösningar som konverterar besökare till nöjda kunder

Hur skapar man förutsättningar för lönsam e-handel? Den tekniska lösningen måste självklart vara gjord på en flexibel plattform som är rustad för framtiden. Din nätbutik måste ha en genomtänkt design som ger en bra kundupplevelse. Och viktigast av allt är kanske en struktur som konverterar besökare till nöjda kunder.

Vår och våra partners samlade kompetens och erfarenhet av e-handel och avancerade webbprojekt skapar framgångsrika koncept för design och den tekniska lösningen för din nätbutik. Det gäller hela processen - från behovsanalys till informationsstruktur och konceptuella skisser (wireframes) som sedan mynnar ut i grafisk design, programmering och till slut en färdig e-handelslösning. 
 

UX-/Interaktionsdesign

UX-design och interaktionsdesign handlar om att utforma din e-handel så att köpuplevelsen för dina kunder blir maximal. Det räcker inte med att webbplatsen fungerar rent tekniskt eller har en snygg design. För att få så hög konvertering som möjligt och överträffa dina kunders förväntningar krävs att man ser användarupplevelsen som en helhet med tydlig samverkan mellan design, struktur, flöden, funktioner och teknik. 

Ett bra sätt är ofta att i en gemensam workshop  där man tittar på hela köpprocessen i e-handeln (från att leta information, utvärdera alternativ och fatta köpbeslut till att genomföra själva köpet) och som skapar fler konverterande och återkommande kunder.

E-handelsanalys

En e-handelsanalys innebär att man går igenom hela webbplatsen. Ofta tittar man också på hur kommunikationen med kunderna sker och gör provköp för att analysera webbplatsen ur besökarens perspektiv. Man kan även besöka er företag och se hur ni jobbar med till exempel lager, pack-och-plock och kundtjänst för att kunna ge förslag på hur ni kan jobba mer effektivt med hela kedjan.