SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Sporttema väljer GO

Sporttema väljer GO

Sporttema öppnade 1 dec 2003 och har sedan dess framgångsrikt levererat träningsredskap till tusentals nöjda kunder. Viktiga faktorer för Sporttema har alltid varit trygghet för kunden och enkelhet.

Sporttemas affärsidé är att erbjuda kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Målet är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos Sporttema köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp. 
 
Vi är stolta att Sporttema har valt att fortsätta sin grymma resa med oss och med SiteDirect GO sätter vi grunden för en fortsatt grym resa!
 
Utöver allt som följer med som standard i vårt GO Commerce Pro paket förfinar vi även funktioner och lägger till nya betalsätt i systemet med målet att öka konvertering så att Sporttema får ännu fler nöjda kunder.
 
Sporttemas GO kommer lanseras under Q1 2020.