SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | SiteDirect + MasterPass = sant

SiteDirect + MasterPass = sant

Nu är MasterPass lanserat! SiteDirect erbjuder MasterpPass-integration via Dibs som bland annat gör mobila betalningar mycket enklare via mobilt bankID.


MasterPass är tjänsten som gör det ännu enklare för dina kunder att betala via smartphone, surfplatta och dator. Kunden lagrar sitt kort tillsammans med leveransadress i MasterPass och det enda som behövs vid köptillfället är en säker identifiering via Mobilt BankID. Eftersom kunden varken behöver skriva in kortnummer eller adress går köpet betydligt snabbare att genomföra och på så sätt kan du som e-handlare öka din konvertering. 

Att handla via mobilen är nu en självklarhet för konsumenterna. De senaste tre åren har e-handeln via mobilen ökat med 163% enligt DIBS rapport Svensk e-handel 2015. Bara under oktober kommer 3 miljoner kort anslutas till MasterPass via ICA-Banken, Nordea, SEB och Swedbank. Alla större kort accepteras: MasterCard, Maestro, Visa, Electron, American Express och Diners Club, förutsatt att din webbutik har avtal för dessa.
 
Vill du veta mer? Kontakta någon av våra affärsutvecklare för mer information om hur ditt företag kan komma igång med MasterPass:

E-post:
sales@sitedirect.se
Tel: 0470-59 00 20

P.S. Du kan också använda chattrutan nedan! Om vi inte är online kan du skicka ett meddelande som vi svarar på så fort vi kan. :-)