SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | SiteDirect GO - försäljningsplattform som ger framtidsmuskler

SiteDirect GO - försäljningsplattform som ger framtidsmuskler

SiteDirect Professional Web Solutions lanserar nu SiteDirect GO - ett kraftfullt paket för att synas och skapa försäljning på nätet. Samtidigt finns möjlighet att koppla på alla funktioner i SiteDirects avancerade plattform.

- I SiteDirect GO har vi samlat vår långa erfarenhet och kunskap som plattformsbyggare och ger möjlighet för företag att starta med en paketerad lösning och sedan växa i den, utan att behöva byta plattform för att klara ökade krav, säger Mattias Söderberg, försäljningsansvarig på SiteDirect. 

SiteDirect GO är uppdelad i två delar: GO (CMS/webb) och GO Commerce (e-handel/försäljning). Med paketen får man en kickstart för webb respektive e-handel. Om man sedan vill växla upp till en mer avancerad lösning finns ett stort antal tilläggsfunktioner och även möjlighet till speciallösningar.

- Det gör att man snabbt kan komma igång och sedan bygga en mer avancerad lösning efter hand, säger Mattias Söderberg. Vi vill jobba långsiktigt med våra kunder med målet att hjälpa dem att skapa framgång och lönsamhet på webben. Här får man tillgång till hela vårt ekosystem.


För mer information kontakta:
Mattias Söderberg, Försäljningsansvarig SiteDIrect
Tel: 0706-39 96 09

Daniel Teglander, VD SiteDirect
Tel: 0702-60 30 20
SiteDirect GO - försäljningsplattform som ger framtidsmuskler