SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Plattform | Om plattformen
 

SiteDirect GO - plattformen för framtidens e-handel

SiteDirect GO är e-handelsplattformen med grymt användargränssnitt och headless commerce via api:er som ger mycket stor frihet. Vi lägger all vår kärlek på att utveckla plattformen och det går i full fart framåt med många nyheter och förbättringar som gör det enklare för dig att driva e-handel.

Och för dig som inte har startat digitaliseringsresan ännu – det är dags nu!
 
 
 

Skön känsla!

Modernt användargränsnitt, med all flexibilitet som du behöver för att jobba effektivt varje dag!
 

Snabb! Säker!

SiteDirect är en både snabb och säker e-handelsplattform, både för användare av systemet och besökare på webbplatsen.
 

Headless commerce med api:er ger frihet

SiteDirect stödjer headless commerce – det innebär att själva e-handelslogiken enkelt kan kopplas till andra system eller försäljningskanaler via api:er (Application Programming Interfaces). Finessen med headless är att man kan skapa funktioner och upplevelser genom api:erna som hanterar all viktig information.

Det kan vara kiosker i butik, appar, en resande säljares säljstöd, integration med affärssystem eller nya möjligheter som vi inte ens vet om ännu. 
 

Utökat B2B-stöd

SiteDirect har utökat B2B-funktionerna för dig som säljer till företagskunder. Låt e-handeln vara ordermottagare så att säljarna kan fokusera på relationer och skapa nya affärer.

Snabbt igång!

SiteDirect har färdiga paket för olika branscher, B2B, B2C och flera olika designupplägg (självklart med responsiv design för surfplattor, mobiler och desktop). 

Våra GO-paket innehåller smidiga funktioner för att välja bland annat typsnitt, färger och antal produkter som ska visas. Det gör det enkelt att komma igång samtidig som du kan anpassa nätbutiken efter dina önskemål. 
 
 

Smidigt import av data och enkelt att flytta in!

SiteDirect innehåller ett komplett PIM-system som hanterar all produktinformation där du också enkelt kan importera information och även massuppdatera uppgifter från Excelfiler. 
 
Har du redan en e-handel? Inga problem, det går smidigt att importera produktdata, bilder och även seo-data i SiteDirect. Vi hjälper dig med flytten!
 

Bygg på med plugins från marketplace

I vårt marketplace finns massor med plugins och connectorer för produkter, betalningar, marknadsföring och mycket annat som gör att du kan bygga på med funktioner i din e-handel efter hand.

Det utvecklas hela tiden nya plugins, antigen av oss eller av någon av våra partners.
 

Kraftfullt CMS för webbpublicering

SiteDirect kommer med ett kraftfullt CMS-system (innehållshanteringssystem) som gör det enkelt för dig som användare att skapa och uppdatera innehåll på webbplatsen. 
 
 

Nyfiken på hur det kan se ut hos dig?

 
 

Tillväxtboost!

Flera av våra kunder har växt från startup med lagret i garaget till att bli stora aktörer i sin bransch med omsättning på flera hundra miljoner. Vi har inga begränsningar, bara att växa på!
 

SiteDirect – skapat av oss i Småland! 

SiteDirect bygger uppdaterad plattform