SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK
Start | Plattform | Om plattformen - version 7
SiteDirect bygger uppdaterad plattform

SiteDirect e-handelsplattform version 7 är här!

Headless commerce, nytt användargränssnitt & snabbare plattform

SiteDirect 7 är en ny version av SiteDirect e-handelsplattform. Vi har gjort stora förändringar i plattformen som nu har ett nytt användargränssnitt och headless commerce via api:er som ger stor frihet. Vi lägger all vår kärlek på att utveckla plattformen och det går i full fart framåt. Version 7 innehåller många nyheter och förbättringar som gör det enklare för dig att driva e-handel. (Och för dig som inte har startat digitaliseringsresan ännu – det är dags nu!)

SiteDirect 7 – för upplevelsen!

Skönare känsla när du loggar in

Med SiteDirect 7 kommer ett nytt användargränssnitt. Du som tidigare har jobbat i systemet känner igen dig i navigeringen, men utseendet och känslan är helt ny. Det gör det lite roligare att jobba varje dag.
Skönare upplevelse i nya användargränssnittet

Snabbt igång med färdig branschpaketering & design

SiteDirect har färdiga paket för olika branscher, b2b och b2c och flera olika designupplägg (självklart med responsiv design för surfplattor, mobiler och desktop). 

SiteDirect 7 och våra GO-paket innehåller också smidiga funktioner för att välja bland annat typsnitt, färger och antal produkter som ska visas. Det gör det enklare att komma igång samtidig som du kan anpassa nätbutiken efter dina önskemål. 
Kundlojalitet

Snabbare & säkrare

SiteDirect 7 är en både snabbare och säkrare e-handelsplattform, både för användare av systemet och besökare på webbplatsen. Vi har förbättrat prestandan ytterligare bland annat genom att optimera databashanteringen och gå över till php 7. 
Raketfart i plattformen

SiteDirect 7 – för enkelheten!

Headless commerce och api

Smidigt import av data och enkelt att flytta in

SiteDirect innehåller ett komplett PIM-system som hanterar all produktinformation där du också enkelt kan importera information och även massuppdatera uppgifter från Excelfiler. 

Har du redan en e-handel? Inga problem, det går smidigt att importera produktdata, bilder och även seo-data i SiteDirect 7. Vi hjälper dig med flytten!
Headless commerce och api

Headless commerce med api:er ger frihet

Vi har spetsat plattformen bakom kulisserna. Den stödjer nu headless commerce – det innebär att själva e-handelslogiken enkelt kan kopplas till andra system eller försäljningskanaler via api:er (Application Programming Interfaces). Finessen med headless är att man kan skapa funktioner och upplevelser genom api:erna som hanterar all viktig information. Det kan vara kiosker i butik, appar, en resande säljares säljstöd, integration med affärssystem eller nya möjligheter som vi inte ens vet om ännu. 
Headless commerce och api

Bygg på med plugins från marketplace

I vårt marketplace finns massor med plugins och connectorer för produkter, betalningar, marknadsföring och mycket annat som gör att du kan bygga på med funktioner i din e-handel efter hand. Självklart utvecklar vi hela tiden nya plugins.

Utökat B2B-stöd

I SiteDirect 7 har vi utökad B2B-funktionerna för dig som säljer till företagskunder. Låt e-handeln vara ordermottagare så att säljarna kan fokusera på relationer och skapa nya affärer. Några exempel:
  • Smidig orderläggning och enkelt för din kund att hitta rätt produkt
  • Integration med affärssystemet
  • Aktuell och utökad produktinformation
  • Alltid rätt pris till varje kund
Kundlojalitet

Kraftfullt CMS för webbpublicering

SiteDirect kommer med ett kraftfullt CMS-system (innehållshanteringssystem) som gör det enkelt för dig som användare att skapa och uppdatera innehåll på webbplatsen
Headless commerce och api

SiteDirect 7 – för kunder & partners!

Headless commerce och api

Tillväxtboost!

Flera av våra kunder har växt från startup med lagret i garaget till att bli stora aktörer i sin bransch med omsättning på flera hundra miljoner. I SiteDirect 7 finns inga begränsningar, bara att växa på!

Vi har lyssnat på kunder och partners

SiteDirect 7 innehåller flera förbättringar och justeringar som vi har gjort efter feedback från våra kunder och partners.

Några kundexempel

Light My Fire
 
Pen Products
 
Pinx Prints
 

SiteDirect 7 – utvecklat av oss i Småland

SiteDirect bygger uppdaterad plattform

Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss – ring 0470-59 00 20, mejla sales@sitedirect.se eller fyll i formuläret här nedanför så hör vi av oss!

Ja, jag är nyfiken SiteDirect 7 - kontakta mig!

Namn:*
Företag/Organisation:*
E-post:*
Ev. meddelande:

Läs om fler spännande kundprojekt