SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Plattform | Om plattformen
 

Plattformen för framtidens e-handel

Vi bygger en e-handelsplattform med ett grymt användargränssnitt och erbjuder även headless commerce via api:er som ger mycket stor frihet. Vi lägger all vår kärlek på att utveckla plattformen och det går i full fart framåt med många nyheter och förbättringar som gör det enklare för dig att driva e-handel. 
 
Nästa version av plattformen är påbörjad, och beräknas släppas under 2021.
 
Och för dig som inte har startat digitaliseringsresan ännu – det är dags nu!
 
 
 

Skön känsla!

Modernt användargränsnitt, med all flexibilitet som du behöver för att jobba effektivt varje dag!
 

Snabb! Säker!

Vi har byggt en både snabb och säker e-handelsplattform, både för användare av systemet och besökare på webbplatsen.
 

Headless commerce med api:er ger frihet

Vår plattform stödjer självklart headless commerce – det innebär att själva e-handelslogiken enkelt kan kopplas till andra system eller försäljningskanaler via api:er (Application Programming Interfaces). Finessen med headless är att man kan skapa funktioner och upplevelser genom api:erna som hanterar all viktig information.
 
Det kan vara kiosker i butik, appar, en resande säljares säljstöd, integration med affärssystem eller nya möjligheter som vi inte ens vet om ännu.
 

Utökat B2B-stöd

Vi har utökat B2B-funktionerna för dig som säljer till företagskunder. Låt e-handeln vara ordermottagare så att säljarna kan fokusera på relationer och skapa nya affärer.

Snabbt igång!

Vi har färdiga paket för olika branscher, B2B, B2C och flera olika designupplägg (självklart med responsiv design för surfplattor, mobiler och desktop). 
 
Det gör det enkelt att komma igång samtidig som du kan anpassa nätbutiken efter dina önskemål.
 

Smidigt import av data och enkelt att flytta in!

I vårt system hanterar du enkelt all produktinformation och du kan också enkelt importera information och även massuppdatera uppgifter från Excelfiler. 
 
Har du redan en e-handel? Inga problem, det går smidigt att importera produktdata, bilder och även seo-data. Vi hjälper dig med flytten!
 

Bygg på med moduler och integrationer

Vi har många olika moduler och integrationer av tredjepartssjänster för produkter, betalningar, marknadsföring och mycket annat som gör att du kan bygga på med funktioner i din e-handel efter hand.
 
Det utvecklas även hela tiden nya integrationer och moduler till plattformen.
 
 
 

Nyfiken på hur det kan se ut hos dig?

 
 

Tillväxtboost!

Flera av våra kunder har växt från startup med lagret i garaget till att bli stora aktörer i sin bransch med omsättning på flera hundra miljoner. Vi har inga begränsningar, bara att växa på!
 

SiteDirect – skapat av oss i Småland! 

SiteDirect bygger uppdaterad plattform