SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Patroner.se växer med ny plattform

Patroner.se växer med ny plattform

Patroner.se, en av de ledande butikerna inom skrivartillbehör i Sverige, har lanserat en ny e-handelslösning med SiteDirect som plattform. Den nya nätbutiken ger kunderna en bättre upplevelse och underlättar orderprocessen när kunden ska beställa bläckpatroner och toner.

Den nya webbplatsen har fått en helt ny design och med SiteDirect som plattform får Patroner.se bättre möjligheter än tidigare att arbeta både med sökmotoroptimering (SEO) och sökordsannonsering (SEM).

- Patroner.se har historiskt vara starka inom DM, men nu kan vi arbeta betydligt mer aktivt med SEM och till exempel prisjämförelsesajter, menar Jonas Lindblom, online marketing manager på Patroner.se

Den nya nätbutiken är ett naturligt steg i en expansion som påbörjades för två år sedan. Sedan dess har företaget växt med över 40 procent per år. SiteDirect ger genom en skalbar lösning möjlighet för Patroner.se att fortsätta växa.

- Genom att välja SiteDirect så har vi framtidssäkrat butiken och kan på ett helt annat sätt följa med och ligga i framkant i vårt arbete med förbättra kundupplevelsen i butik och hur kunderna hittar till Patroner.se, säger företagets VD Ola Gustafsson.

Patroner.se har sålt skrivartillbehör på internet sen 1996 och erbjuder allt från bläckpatroner, toner och fotopapper till kablar och skrivare. Företaget ligger i Kalmar och har även försäljning via sin lagerbutik på Svensknabben. De vänder sig både till konsumenter och företag. 

Besök Patroner.se
Patroner.se växer med ny plattform