SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK
Start | Partners | Vårt partnerprogram

SiteDirects partnerprogram

Våra partners är våra hjältar!

Vi jobbar med duktiga partners och tillsammans med dem skapar vi kundnytta och grymma webb- och e-handelslösningar i SiteDirect-plattformen. Därför kallar vi dem våra hjältar. Det finns tre partnernivåer – creative heroes, solution heroes eller digital business heroes (läs mer om nivåerna längre ner)! 

Affärsmöjligheter som partner

Affärsmöjligheter som SiteDirect partner - e-handelsplattform
Som partner till SiteDirect får du en tillgång till en väletablerad och mogen produkt som är komplett, enkel, flexibel och skalbar. Vi ger dig affärsmöjligheter – lyckas du så lyckas vi! På köpet får du tillgång till hela vårt ekosystem av samarbetspartners och tillsammans kan vi skapa fantastiska kundupplevelser! 

Vad du får som partner
  • Leads - möjlighet att få leads från SiteDirect
  • Acceleratorer - färdiga marknadsanpassade paket
  • Avtal - tydligt partnerskap
  • Säljstöd - säljmöten och säljmaterial
  • Superuser support - snabb återkoppling och svar
  • Produktutveckling - ta del av SiteDirects innovationer och få en direktkanal direkt in i plattformens framtid.
  • Connectorer och plugins - tillgång till färdiga funktioner. Möjligheter att sälja egenutvecklade funktioner och integrationer.
  • Feedback - vara en del av SiteDirects team

Partnernivåer (eller hjältenivåer)

SiteDirects partnerprogram har tre nivåer, beroende på hur stor del av den tekniska utvecklingen du som partner har möjlighet att ta hand om för dina kunder:

Creative Hero 
Reklambyrå med kreativ och kommunikativ kompetens, men med mindre fokus på teknik. Creative Heroes förstår kundens business och jobbar för att utveckla denna genom formspråk och innehåll. Partnern har en bred kundbas som ger dem möjlighet att växa tillsammans med kunden och de kan förverkliga kundens behov med hjälp av SiteDirects produkter.
 
Solution Hero
En byrå (webb, reklam, m.fl) som har större teknisk kompetens. Solutions Heroes kan utveckla egna plugins till SiteDirect. Deras kunder är utvecklingsvilliga och förstår värdet av webbsatsning och den marknadsföring som följer. Solutions Heroes ska på egen hand kunna sälja in SiteDirects produkter och vara öppna för vidareutveckling av kunders system med hjälp av bland annat SiteDirects plugins och connectorer. Partnern hjälper sina kunder både med formspråk och med deras utveckling digitalt.  
 
Digital Business Hero
En partner med hög teknisk kompetens. Digital Business Heroes jobbar med implementation av system och systemintegration och når medelstora till stora företag. Partnern kan självständigt utveckla plugins och connectorer och göra kundspecifika anpassningar som kan produktifieras. Partnern säljer SiteDirects produkter självständigt. De jobbar med fokus på sina kunders digitala affärer och processerna bakom. 
Intresserad av att bli SiteDirect-partner? Kontakta partneransvarig Robert German - robert.german@sitedirect.se eller tel 072-322 64 00 för mer information.
SiteDirect partners är superhjältar
Vill du också bli en av SiteDirects partnerhjältar - hör av dig till Robert!