SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Kunder

Profilerade idrottskläder med smart webblösning

Original Teamwear är en av Skandinaviens största leverantörer av profilerade idrottskläder till föreningar och företag. Webbplatsen nylanseras nu med stora förbättringar, både frontend, det vill säga webbplatsen och tjänsterna som kunden möter, och backend, med nya funktioner som bland annat förbättrar offert- och orderflöde för medarbetarna på Original. Hela webbplatsen har fått en ny responsiv design för att möta den ökande trafiken från mobiler och surfplattor.
 
- Vi såg att vi behövde utveckla webbplatsen för att anpassa oss till nätets nya krav och möjligheter. Efter att process då vi även tittade på andra leverantörer kom vi snabbt fram till att bästa vägen var att utöka samarbetet med SiteDirect. SiteDirects system har en flexibilitet som ger möjlighet att utveckla mycket spännande funktionalitet, säger Kevin Docherty Bøsei, logistikchef på Original. 
 
Företaget ägs av det norska bolaget Swix Sport AS och har försäljning i både Norge och Sverige.
 
Profilerade träningskläder i egna webbshopar
Original jobbar med idrottsföreningar och företag och erbjuder profilerade träningskläder och tävlingsdräkter. Genom att varje kundorganisation får en egen webbshop kan medlemmarna eller de anställda logga in, välja bland de specialdesignade kläderna och beställa vad de vill ha. Sedan levereras varorna direkt hem till respektive person. 
 
Komplex logistik 
Affärsmodellen ställer höga krav på logistiklösningen - från beställning till produktion och leverans.
- Det handlar om ett stort antal enskilda order där varje kund ska få rätt kläder levererade till rätt adress, säger Kevin Docherty Bøsei. 
 
Produktdatabas och integration
I den nya skräddarsydda SiteDirect-lösningen jobbar Original med orderhantering och en produktdatabas där där all information sparas och uppdateras. Man har även en integration med affärssystemet Visma Global.
- Vi har hela vägen i detta komplexa projekt haft ett utmärkt samarbete med SiteDirect och jag vill särskilt lyfta fram webbutvecklare Jens Westerlund som snabbt kom in i vår värld av speciallösningar, avslutar Kevin Docherty Bøsei.
 
» Läs mer om SiteDirects e-handelslösningar inom B2B
» Besök Original.se och Original.no
 
Original Teamware finns i både Sverige och Norge
Original Teamwear finns både i Norge och Sverige.
Om Original Teamwear

Original Teamwear säljer profilerade idrottskläder till föreningar och företag..

Omsättning: Ca 80 Mkr totalt
Anställda: Ca 25 totalt
Marknader: Norge och Sverige

Språk: svenska och norska
Logo Original