SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK
Start | Om oss | Utmärkelser

Utmärkelser & kundframgångar

Kundnyheter

Utmärkelser sitedirect

DI Gasell logo

VA Superföretag 2013

SiteDirect Professional Web Solutions har utsetts till Superföretag av tidningen Veckans Affärer och Bisnode. Bara 366 av Sveriges aktiebolag klarar kraven för att bli Superföretag. Kriterierna baseras på Bisnodes ”supermodell” för ekonomisk kvalitet där följande parametrar vägs samman:
 • Tillväxt
 • Vinst
 • Avkastning
 • Effektivitet
 • Kapitalstruktur
 • Finansiering 
I bedömningen jämförs företagen med referensvärden under de senaste fyra åren med alla andra företag med motsvarande storlek och verksamhet. Företagen ska ha en omsättning på minst 10 Mkr under det senaste året.

Läs mer om VA Superföretag
DI Gasell logo

HIT-företag 2013

Computer Sweden har utsett SiteDirect till ett av 50 HIT-bolag 2013 (Hype, Innovation och Tillväxt) i Sverige. HIT-bolagen är företag som kombinerar teknik och tillväxt. HIT-listan innehåller Sveriges hetaste tillväxtbolag inom it och telekom och kriterierna för att komma med är:
 • Egen produkt eller teknik
 • Huvudkontor i Sverige
 • Minst två årsredovisningar att visa upp
 • Tillväxt på omsättningen och omsättning på högst 100 miljoner kronor
 • Tekniken ska vara innovativ, och bolaget hypat och omtalat.
Läs mer om HIT-företagen och om SiteDirects utnämning.
DI Gasell logo

Gasellföretag fyra år i rad - 2010, 2011, 2012 och 2013

Dagens Industri utnämner varje år de företag med stark tillväxt och stabil ekonomi de senaste fyra åren till Gasellföretag. SiteDirect har unde fyra år i rad varit ett av de färre än 0,5 procent av Sveriges alla företag som uppfyllde kriterierna: en omsättning som överstiger 10 Mkr minst tio anställda offentliggjort minst fyra årsredovisningar minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner sunda finanser

Läs mer om Gasellerna: www.di.se/gasellerna
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

AAA - Högsta kreditvärdighet

AAA är Sveriges mest välkända kreditratingsystem som gör att företag enkelt kan visa sin kreditvärdighet. För att uppnå kriterierna krävs bland annat sunda finanser och nyckeltal som ligger väsentligt över branschens genomsnitt.
 
Läs mer om AAA på Soliditet:
Högsta betyg i Jajjas test av e-handelsplattformar

Högsta betyg i SEO-test av e-handelsplattformar 2008-2011

I Jajjas årliga test av e-handelsplattformar har SiteDirect fått högsta betyg och varit testvinnare 2008, 2009, 2010 och 2011.

Ur motiveringen 2010:
Plattformen SiteDirect består av ett stort antal anpassningsbara standardmoduler. Mycket standardfunktionalitet följer med produkten i form av inbyggd funktionalitet och mallar, samtidigt som den är helt öppen för specialanpassningar vid behov. 
Peter Lange, Deloitte och Mathias Ivarsson, SiteDirect

Årets tillväxtföretag i Kronobergs län 2010

Deloitte har utsett SiteDirect till Årets tillväxtföretag i Kronobergs län 2010.
Motiveringen lyder:
"Vinnaren av årets tillväxtpris har, med hjälp av innovation teknik och med god lönsamhet, vuxit med 101% de tre senaste åren och etablerat sig som en välkänd och respekterad aktör inom den Svenska e-handelsbranschen."
 
Kriterierna för priset är att årets tillväxtföretag ska ha:
 • hög tillväxt under de tre senaste åren
 • haft minst fyra anställda första året
 • omsatt minst 5 Mkr det första av de senaste tre åren
 • redovisat vinst minst två av de tre åren
Deloitte Technology Fast 500 EMEA

Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2010

SiteDirect finns med bland de 500 snabbast växande teknologiföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika under 2010, Deloitte Technology Fast 500 EMEA. Bland urvalskriterierna finns bland annat den procentuella tillväxten under fem år. 
 
Läs mer här: