SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter
Holger Ejleby, supportansvarig:

- Det roligaste med mitt jobb är att få svara på alla frågor!

Möt Holger Ejleby, supportansvarig på SiteDirect, en smålänning med många intressen och passioner.
 
Vem är Holger Ejleby?
Jag är en smålänning årgång 1988, uppvuxen i Ljungby, men sedan 2008 bosatt i Växjö - och snart bär det av mot Hovmantorp några mil utanför Växjö. Jag har stor passion för datorer/teknik, spel (TV-, dator-, bräd- och kortspel), parfymer, fotografering, film och konst.

Berätta lite om din bakgrund!
Den 1 april 2008 var min första arbetsdag på SiteDirect och då hade jag med mig cirka åtta års kunskaper av HTML, CSS och PHP i bagaget som jag har haft stor nytta av i mitt yrke.

Vad jobbar du med?
Från start anställdes jag som supportmedarbetare och det har jag förblivit under hela min resa här. Idag är jag ansvarig för supporten och hör man av sig till oss via chatt, telefon eller e-post är det oftast jag som får äran att hjälpa till!

Vad startar du arbetsdagen med på morgonen?
Jag drar igång alla verktyg jag använder, går igenom inkorgen och prioriterar arbetet utifrån den och mina pågående ärenden.

Vad är bäst med ditt jobb på SiteDirect?
Det bästa med mitt jobb måste vara att få svara på alla de olika tusentals möjliga frågor man får och att få hjälpa folk så bra man bara kan!

Vilken är din viktigaste spaning som berör SiteDirects kunder?
SEO och hur man syns i sökmotorerna blir allt mer viktigare ju mer man som konsument blir van vid att söka information om de varor man köper. Försök att hålla innehållet så specifikt och relevant som möjligt, håll koll på heading-taggarna (rubriknivåerna) och vilka meta-taggar de viktigaste webbsidorna/adresserna har.

Att ha en aktiv närvaro på sociala medier skulle jag också säga blir allt viktigare med tanke på hur mycket dessa tjänster används för att söka och ta del av information, frågor och hjälp etc.
 
Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte arbetar spenderar jag tid med nära och kära, pysslar med mina stationära datorer (det enda rätta enligt mig), spelar någon form av spel - just nu dominerar bräd- och kortspel (vilket min samling på cirka 250-300 stycken tyder på). Eller så utforskar jag och njuter av min samling med nicheparfymer.

Holgers topp 5 brädspel just nu:
 1. Confusion (Espionage and Deception in the Cold War)
 2. TZAAR
 3. Spyfall
 4. Downforce
 5. Concept
Topp 5 bästa nicheparfymer just nu:
 1. Roja Parfums - H The Exclusive Black Tier
 2. Slumberhouse - Kiste
 3. Xerjoff - Nio
 4. Frederic Malle - Eau de Magnolia
 5. Aedes de Venustas Signature EdP
Här intill kan du läsa Holgers bästa parfymtips!
 
Holger Ejleby
Holgers bästa parfymtips:

1. Förvara parfymerna rätt! Det största misstaget många gör är att förvara sina dofter i badrummet där temperaturen ofta skiftar väldigt snabbt. För att en parfym ska hålla behöver den ett svalt och mörkt klimat. Därför är det bäst att förvara dem i sina kartonger, gärna i en garderob. 

2. Applicera olika! Parfymer har flera olika koncentrationer och beroende på det samt vilka "noter"/ingredienser som använts är de olika starka i doften. I regel behöver du färre spray av en Eau de Parfum än en Eau de Toilette, men det hänger också på innehållet samt typ av parfym. Överspraya inte! Jag brukar hålla mig till följande:
 • Extrait de Parfum = 1-2 spray
 • Eau de Parfum = 2-3 spray
 • Eau de Toilette = 3-4 spray
Spraya aldrig din parfym så att doften stiger rakt under din näsa, då är risken som störst att du råkar ut för "olfactory fatigue", ett fenomen där luktsinnet blir van vid doften och efter ett tag känner du den inte längre vilket då kan få dig att tro att parfymen har "försvunnit" och att du då applicerar på nytt. Det både slösar på den dyrbara vätskan och kan också göra att du luktar för mycket! 

Bra ställen för applicering: Sidorna om halsen/nacken, bak i nacken eller en bit upp ovanför handleden (så att du inte råkar tvätta/gnugga av parfymen under dagens gång). Eller varför inte spraya på textil/kläder? Då varar parfymen mycket längre, se dock upp för parfymer med mörk vätska, dessa kan lämna fläckar på ljusa plagg!

3. En parfym för alla! Det finns så otroligt många parfymer som man som "vanlig" konsument aldrig kommer i kontakt med, jag är fast bestämd om att det finns åtminstone en parfym för alla, även de som påstår sig inte gilla parfymer! Prova olika grupper/genrer av parfymer med annorlunda "noter"/ingredienser!