SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter
Fredrik Jahr, projektledare:

- Människans natur och beteende är spännande!

Fredrik Jahr är projektledare på SiteDirect. Det innebär att han planerar och ser till att både stora och små kundprojekt blir genomförda.
 
Vem är Fredrik Jahr?
Det är en filosofisk fråga, som egentligen kräver lite eftertanke. Men lite kort så är jag en kreatör och entreprenör med stort intresse för människans natur och beteende.  
 
Vad är det roligaste med ditt jobb på SiteDirect?
Roligast är det när jag får positiv feedback från kunderna.
 
Vad startar du arbetsdagen med på morgonen?
Öppnar mejlboxen och gör en översyn över veckans att göra-lista. Sedan prioriterar jag.
 
Berätta lite om din bakgrund!
Jag växte upp i Dalarnas skogar i residensstaden Falun. Det gör mig väldigt kluven över att att både Växjö Lakers och Leksand spelar i SHL. Jag hamnade i Växjö via Linnéuniversitetet - det blev fem års studier i medie- och kommunikationsvetenskap och företagsekonomi med inriktning mot organisation och affärsutveckling. Efter det har jag bland annat startat upp, drivit och även misslyckats med ett riskkapitaldrivet bolag inom online poker och casinospel. Det var en väldigt nyttig erfarenhet.
 
Vad gör du när du inte jobbar?
Lagar mat och umgås med min familj.
 
Vilken är din viktigaste spaning som berör SiteDirects kunder?
Jag tror att det kommer att bli mycket vanligare att använda datamining - att använda till exempel kunddata och köpbeteende för att kunna anpassa visning och marknadsföring av produkter för att höja konverteringsgraden.
Fredrik Jahr
Fredriks tre bästa tips för att få saker gjorda:

1. Gör en att göra-lista med alla saker som ingår i uppgiften.

2. Skapa rätt förutsättningar för att genomföra det du ska göra. Det kan till exempel handla om var och hur du sitter, vilka verktyg du har eller att ta bort störningar.

3. Prioritera punkterna i att göra-listan. Delegera om du kan och få mer gjort på samma tid.

Läs mer