SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter
Edin Verem, ekonomi- och personalansvarig:

- Jag är en obotlig optimist!

Edin Verem är tf ekonomi- och personalansvarig på SiteDirect. Det innebär att han sköter fakturering och bokföring och hjälper kunderna om de har frågor om sina fakturor.
 
Vem är Edin Verem?
Många skulle nog kalla mig übersocial person med öga för detaljer. Jag är den eviga optimisten som alltid försöker se positivt på saker och ting! Mitt motto är: Ingenting är omöjligt, men det tar bara lite tid ibland.
 
Vad är det bästa med ditt jobb på SiteDirect?
Mina kollegor samt att ingen dag är den andra lik. Det är fullt med utmaningar som aldrig tar slut.
 
Vad startar du arbetsdagen med imorgon?
Hälsar på alla mina kollegor och småprata lite över en kopp kaffe eller te.
 
Berätta lite om din bakgrund!
Jag kom till Sverige som nioårig flyktning från Bosnien Hercegovina och hamnade i Växjö. Redan i gymnasiet valde jag ekonomi och fortsatte sedan vidare på samma spår på den akademiska banan. Två jobb senare kom jag till SiteDirect där jag nyligen firade 4-årsjubileum som anställd.
 
Vad gör du när du inte jobbar?
Så fort tillfälle ges så är det grillning som gäller, sommar som vinter! Jag är en real backyard hero! Matlagning är min stora passion, men jag dansar också gärna lite salsa eller spelar squash. Under hockeysäsongen är det Växjö Lakers som gäller. Jag går på alla matcher och skriker mig hes.
 
Vilken är din viktigaste spaning som berör SiteDirects kunder?
Det kommer hela tiden nya innovationer och tjänster inom webb och e-handel. Ett tips är att hålla en löpande kontakt med oss och läsa våra nyhetsbrev för att hålla sig uppdaterad.
 
 
Edin Verem
Edins tre bästa tips:

1. Se till att vi på SiteDirect har uppdaterade kontaktuppgifter till er med aktuell referensperson och telefonnummer. Personal kommer och går, men det är inte alltid som vi får information om det.
2. Säg ja till PDF-faktura. Det är bra för miljön och kommer alltid fram.
3. Använd gruppmail! Är ni flera som kommunicerar med SiteDirect se till att använda gruppmail så att alla får informationen och inget faller mellan stolarna.