SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK

Jonas Lindblom hjälper dig med SEO och SEM

Jonas Lindblom har mer än 12 års erfarenhet av arbeta med internetmarknadsföring och analys, både för stora och små företag, och nu kan han hjälpa dig och ditt företag att bli bättre inom SEO (Sökmotoroptimering) och SEM (betald annonsering). 

SEO-analys som ger dig koll
Med Jonas hjälp kan vi nu erbjuda oberoende analyser av din webbplats eller e-handel där du får konkreta förslag på vad du kan göra för att förbättra rankingen i sökmotorernas resultat och om och när du behöver ta in ytterligare hjälp, till exempel aktivt arbete med länkar. Ibland behöver du även ta in ytterligare hjälp, till exempel i form av externt levererade länkar.

Med analysen som grund är målet att SEO ska bli en integrerad del av ert interna marknadsföringsarbete. Du blir en mer medveten och kunnig beställare av tjänster från nischade SEO-företag och vi lägger även upp en plan för uppföljning av resultatet.

Helt ny webbplats/e-handel
Vi går igenom vad du som kund bör tänka på och vi säkerställer att grundläggande SEO är på plats, till exempel:

  • intern länkstruktur
  • titlar
  • huvudrubriker

Vi gör en nyckelords- och konkurrensanalys för att få en uppfattning om vilken arbetsinsats som krävs för att få en bra ranking. Detta varierar mellan olika branscher och nyckelord.

Befintlig webbplats/e-handel
För en redan befintlig webbplats går vi djupare och analyserar nuvarande ranking och vilka potentiella problem som finns. Du får sedan en prioriterad åtgärdslista och vi analyserar konkurrenter och externa länkar.

Kom igång med sökordsannonsering i Google
Vissa av våra kunder arbetar mycket med AdWords, medan andra använder duktiga konsulter. Men vi vet också att många inte har kommit igång med sökordsannonsering eller har konton som skulle kunna förbättras rejält. Nu kan vi hjälpa dig med detta!

Vi kan bygga upp ditt AdWords-konto från grunden och se till att det ger bästa möjliga resultat till lägsta möjliga pris per klick. Om du redan har ett konto kan vi arbeta med att optimera detta. Du äger fortfarande kontot och släpper endast in oss för att göra nödvändiga ändringar.

Har ni väldigt många produkter i er e-handel? Inga problem, vi kan arbeta med skapa optimerade produktfeeds som automatiskt genererar annonser till ert AdWords-konto. Perfekt om du vill ha priser med i annonserna, eller om du automatiskt vill pausa produkter som till exempel inte finns i lager eller har utgått.

P.S. Vi kan även hjälpa er med Bing-annonseringen, både uppsättning av konto och att se till så att klicken kan spåras i Google Analytics!