SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Nya Sigro väljer SiteDirect GO Commerce

Nya Sigro väljer SiteDirect GO Commerce

sigro.se har länge varit pionjärer inom VVS-branschen och började tidigt använda sig av Sitedirect-plattformen. Sigro säljer allt du kan tänka dig att behöva när det kommer till produkter för badrum, kök, tvättstugan eller ditt nya utespa.

I samband med ett ägarebyte bestämde Sigro att det var dags att förbättra köpupplevelsen för e-handelskunden och tog steget att byta till senaste version av SiteDirect och vår grymma accelerator GO Commerce Pro. Tillsammans med vår partner Bizkit har anpassad funktionalitet flyttats mellan det gamla och det nya systemet.

 

Utöver förbättrad responsiv layout så har sigro.se även fått ett nytt, supersnabbt filter som dynamiskt anpassar sig efter kategorins unika filtervärden. Eftersom sigro.se har väldigt många produkter så har även sökfunktionen anpassats för att skapa bättre resultat. Med den nya lösningen väljer Sigro en integrerad kassalösning från Klarna för att ytterligare förenkla för kunden och skapa en bättre köpupplevelse.

 

Highlights i Sigros lösning:

Konfigurationsprodukter

Förbättrad sökfunktion

Filter och sortering med dynamiska alternativ

 

Se mer på sigro.se