SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Ny webbplats och nytt koncernbolag

Ny webbplats och nytt koncernbolag

Vår koncern Combined Excellence satsar vidare på spetserbjudanden och bildar inTechrity AB. inTechrity fokuserar på att hjälpa sina kunder att följa de lagar som reglerar den digitala marknaden. Praktiskt arbete avseende dataskyddsförordningen, GDPR, och e-handelsdirektivet. Webbplatsen för det nya bolaget ligger i SiteDirect GO.

- inTechrity kompletterar våra övriga koncernbolag och återfinns inom vår tjänstedomän Digital operations, där vi vet att inTechrity stärker våra kunder i deras interna processer., säger Niklas Hellberg, ordförande i Combined Excellence.
 
Delar av erbjudandet har sedan tidigare legat som eget erbjudande inom koncernbolaget CloudPro AB, men lyfts nu ut som eget bolag enligt koncernens strategi med tydliga varumärken och experterbjudanden.

- Det känns givetvis väldigt roligt att jobba i en verksamhet vars affär vuxit och därmed är det naturligt att vi blir ett eget varumärke. Ser framemot den fortsatta resan tillsammans med existerande och nya kunder, säger Erika Malmberg, VD på inTechrity.
 
inTechrity - ny webbplats och nytt koncernbolag