SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Ny betallösning: Easy checkout från DIBS

Ny betallösning: Easy checkout från DIBS

Den nya betallösningen och connectorn Payment|Easy Checkout DIBS ger SiteDirects kunder möjlighet till en direktkoppling till Easy checkout från DIBS som stödjer försäljning till både privat- och företagskunder.

Easy innehåller kortbetalning, faktura och delbetalning. När man betalar kan man spara sina fakturauppgifter, flera kort och flera leveransadresser och betala med bara ett klick i alla webbutiker som är anslutna till Easy.

Vinst för alla!
– DIBS är en stabil leverantör och vi är glada att kunna erbjuda Easy checkout till våra kunder, säger Robert German, partneransvarig på SiteDirect. Det innebär att vi breddar vårt utbud av checkoutlösningar och stärker plattformen samtidigt som det ger både nya och befintliga kunder möjlighet till högre konvertering. Vinst för alla, helt enkelt!

Blixtsnabb betalning
– SiteDirect är en viktig samarbetspartner till DIBS sedan många år. Därför är det extra kul att vi nu har en koppling på plats till vår nya checkout Easy som möjliggör blixtsnabb betalning med kort och faktura i ett och samma flöde. Det gör att nätbutikernas kunder kan betala lika enkelt oavsett vilket betalsätt de väljer – och SiteDirects kunder kan öka sin konvertering och få ut ännu mer av sin e-handel, säger Daniel McVey, partneransvarig på DIBS.

» Läs mer om innehållet i Payment|Easy Checkout DIBS 

Easy Checkout från DIBS