SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Ny betallösning: Avarda Checkout+

Ny betallösning: Avarda Checkout+

Vi är glada att kunna ge våra kunder fler alternativ för grym betalning på nätet. I detta fall en rykande färsk betallösning.

William Silfverswärd om deras lösning: "Avarda Checkout+ är en optimal checkout-lösning med stöd för alla populära betalningssätt för e-handlare som vill stärka sitt varumärke och samtidigt uppleva ökad lönsamhet och kundlojalitet. 
 
Under ett samarbetsavtal får e-handlare tillgång till en konverteringsoptimerad kassa med betalalternativ som exempelvis: Faktura (14-50dagar), Räntefri delbetalning, Swish, Kortbetalning & Paypal. Med White Label-betalningar möjliggör Avarda att handlare kan engagera sig med sina kunder för att skapa en helhetsupplevelse knytet till deras varumärke.
 
E-handlarens varumärke och kommunikation står i centrum, för att öka andelen återkommande kunder, för samarbetet. Full Organic Commerce i sin enkelhet."
 
 
Vill du veta mer om Avarda så ta gärna kontakt med oss!