SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Nu är NKV live!

Nu är NKV live!

Vi är stolta över att berätta att nkv.se nu är lanserad med ny design och är helt mobilanpassad. Lösningen baserar sig på senaste versionen av SiteDirect GO Commerce och NKV har med den här lanseringen tagit ett rejält kliv från version 6.5 upp till 7.1.

Vi har skapat en helt kundunik miljöfiltering och använder Headless Commerce.
 
Uppgraderingen innehåller en helt ny sökfunktion med både viktning och kundstyrda nyckelord vilket innebär att relevansen i sökningarna ökar och det underlättar för besökaren att hitta rätt produkt. Sökfunktionen ger också möjlighet för NKV att styra vilka produkter som skall visas upp på produktnivå.
 
Webbshopen är totalintegrerad med NKV's affärssystem AS400 för att skapa ett helt automatiserat flöde som sparar mycket tid och minimerar fel.
 
Genom att vi använder SiteDirects Headless Commerce (API:er) ges möjligheter att tillämpa många spännande funktioner. T ex extern orderhistorik som ger NKV en helhetsbild av sin omnichannel oberoende av vart kunden har lagt sin order. Vidare finns möjlighet att arbeta med Shopping Lists direkt från affärssystemet så att NKV kan serva sina kunder med favoritlistor/inköpslistor. Det skapar både ökad försäljning och ger högre servicegrad mot kunderna.
 
Självklart är prislogiken integrerad mot affärssystemet så att slutkunden alltid får rätt kundunika pris och prisstafflingar m.m. För de kunder som redan vet artikelnummer på produkterna de vill köpa finns en snabborderfunktion som underlättar för dem och ger mervärde.
 
Titta in på nkv.se och se resultatet!