SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Nordiska e-handlare för träningsutrustning uppgraderar till senaste Sitedirect GO

Nordiska e-handlare för träningsutrustning uppgraderar till senaste Sitedirect GO

Inom samma koncern finns svenska Nordisk Fitness Sweden AB med webshopen träningspartner.se och norska Treningspartner AS med webshopen treningspartner.no. Båda dessa e-handlare har funnits på marknaden sedan ungefär 15 år tillbaka och har därför oerhört lång erfarenhet av bedriva försäljning via internet.

Vi på Sitedirect är extra stolta över att kunna berätta att båda dessa företag nu väljer att uppgradera sina webshopar till senaste versionen av Sitedirect och tar hjälp av vår tjänst Sitedirect Xperience för bästa expertis och rådgivning.

Om Träningsparter.se
Nordisk Fitness Sweden AB startade 2006 och träningspartner.se säljer träningsredskap och utrustning, främst genom internet men även i sin butik i Ystad. Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och maskiner för hemmabruk, företag, hotell, bostadsrättsföreningar och kommuner. De har allt från Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar, Multigyms och mycket mer inom träning och hälsa.


Om Treningsparter.no
Treningspartner AS lanserade sin första webbutik 2003 och har lång erfarenhet av försäljning av träningsutrustning. Idag har man Norges största specialbutik för träningsutrustning och träningsmaskiner på 800 kvadratmeter (i Lier) där sortimentet finns i en utställning där man kan pröva dem inför köp. Detta i kombination med sin ehandel. De är en helhetsleverantör av träningskoncept, både för företag, privat och hotell och hjälper till med allt från koncept till, montering och service. Treningspartner AS är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och maskiner för hemmabruk, företag, hotell, bostadsrättsföreningar och kommuner. De har allt från Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar, Multigyms och mycket mer inom träning och hälsa.