SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Ninetech Partner AB förvärvar SiteDirect

Ninetech Partner AB förvärvar SiteDirect

Idag onsdag den 10 juni blev det klart att Ninetech förvärvar SiteDirect. Ninetech Partner AB är med de tre ingående verksamhetsdrivande bolagen; Ninetech AB, Netgain AB och CloudPro AB, en av Sveriges ledande leverantörer av lösningar inom digitala affärer. Förvärvet av SiteDirect blir ytterligare en pusselbit för att kunna erbjuda totalleveranser inom den digitala affären inom en och samma koncern.

- För SiteDirect kommer detta att innebära att vi stärker både vår kompetensbredd och geografiska närvaro på marknaden, säger Mikael Häggström, VD på SiteDirect AB. Sammangåendet kommer att ge helt nya möjligheter för våra kunder, partners och våra medarbetare. Vi får ännu bättre möjligheter att vidareutveckla vår egen plattform och vi kan erbjuda ett bredare utbud av tjänster och lösningar inom den digitala affären. Genom att bli en del av Ninetech kommer vi tillsammans att kunna ta position som det bästa alternativet på marknaden, vilket känns otroligt stimulerande, avslutar Mikael Häggström, VD på SiteDirect.
 
Ninetech Partner AB förvärvar SiteDirect