SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Möbelhuset Leander Pehrson väljer GO Product

Möbelhuset Leander Pehrson väljer GO Product

Vi välkomnar ytterligare en kund till SiteDirect GO. Inspirera besökare och driva besök till sina heminredningshus i Ystad, Kristianstad, Veberöd och Lund - lätt kunna visa produkter - smidig administration - komma igång snabbt, var några av målen med valet att leverantör.

Möbelhuset Leander Pehrson är ett välkänt familjeföretag som grundades 1912. Första Möbelaffär öppnades i Smedstorp på det vackra Österlen. De har vuxit med åren och finns nu med stora heminredningshus i Ystad, Kristianstad, Veberöd och Lund.

Leander Pehrson är ett fristående företag som inte ingår i någon kedja och kan därigenom själv välja ett sortiment som passar våra kunder. De har inga fördyrande mellanhänder utan köper så mycket som möjligt direkt från leverantörer runt om i världen. Målsättning är att erbjuda möbler och inredning där deras kunder får mycket för pengarna. Duktiga medarbetare bidrar till en bra trivsel och hjälper kunderna hitta det dem söker. Välkommen till Möbelhuset Leander Pehrson!

Lanseringen av den nya sajten kommer att ske under hösten.