SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Kodmyran förvärvar SiteDirect

Kodmyran förvärvar SiteDirect

Sundsvallsföretaget Kodmyran AB, förvärvar SiteDirect AB genom ett kontant köp och köper samtliga aktier i SiteDirect Professional Web Solutions AB.

Bägge bolagen, anrika företag inom e-handelsbranschen, grundade när branschen var i sin linda i Sverige, sitter på oerhört mycket kunskap och erfarenhet kring e-handel. 

Förvärvet innebär att SiteDirects och Kodmyrans kunder nu kommer att få tillgång till ännu mer samlad e-handelserfarenhet och expertis som hjälper dem att utveckla sina affärer på webben vidare. 

Köpet innebär vidare att bolagen nu tillsammans sysselsätter 14 personer på tre olika orter, och omsätter ca 20 miljoner kronor.

Kodmyrans VD och grundare Katrin Lundgren kommer i och med köpet att ta över rollen som VD även i SiteDirect.

- Specialistbolagen i Combined Excellence-familjen vänder sig primärt till företag och organisationer som köper stora volymer konsulttjänster, det är där vi får störst utväxling på vår expertis inom digitalisering. Då SiteDirects målgrupp i första hand är företag som köper lite mindre konsulttjänster ofta i kombination med en e-handelsplattform så tror vi att Kodmyran kommer bli en bättre hemmahamn för bolaget och dess kunder. Vi har fått ett väldigt gott intryck av Kodmyran och deras plan för att utveckla SiteDirect, säger Oskar Godberg, vVD för Combined Excellence.

- Vi är glada att ha fått förtroendet av Combined Excellence att förvalta ett så anrikt e-handelsföretag som SiteDirect och driva det vidare, säger Katrin Lundgren, VD Kodmyran AB.