SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Paket | Plugins och connectorer | Affärssystem | Connector Kassanova
Connector Kassanova - färdig koppling mellan Kassanova och SiteDirect e-handelsplattform

Connector Kassanova

Automatisera dina flöden med Connector Kassanova - en färdig koppling mellan affärssystemet Kassanova och e-handelssystemet SiteDirect. På ett enkelt sätt kan du koppla ihop systemen, synka information mellan dem och jobba mer effektivt.

Vår integration mellan Kassanova och SiteDirect GO Commerce
 kan automatisera till exempel kund- och produktinformation, priser, ordrar och lagersaldo mellan systemen. Det går också att göra anpassningar om det är någon specifik information du vill synka mellan systemen.

SiteDirect ger dig framtidssäker e-handel med responsiv design, hög prestanda och fullt stöd för internationell handel. Koppla på informationen från Kassanova så är en stor del av jobbet gjort. Glöm det där med att uppdatera samma information i flera system och jobba istället smartare med mindre administration och lägre kostnader. Det ger förutsättningar att öka din försäljning och göra dina kunder nöjdare.

Vi utvecklar hela tiden våra connectorer. Kontakta oss för den senaste informationen om möjligheterna i Connector Kassanova.
Kassanova - Connector - Startkostnad
Offert
Kassanova - Connector - Månadskostnad
Offert