SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Connector Jeeves - färdig koppling mellan Jeeves och SiteDirect e-handelsplattform

Connector Jeeves

Automatisera dina flöden med Connector Jeeves ERP - en färdig koppling mellan ditt affärssystem och e-handelssystemet SiteDirect. På ett enkelt sätt kan du koppla ihop Jeeves ERP och e-handelssystemet i SiteDirect, synka information mellan dem och därmed jobba mer effektivt.

Vår integration mellan Jeeves ERP och SiteDirect GO Commerce
 kan automatisera till exempel kund- och produktinformation, priser, ordrar och lagersaldo mellan systemen. Det går också att göra anpassningar om det är någon specifik information du vill synka mellan systemen. 

SiteDirect ger dig framtidssäker e-handel med responsiv design, hög prestanda och fullt stöd för internationell handel. Koppla på informationen från Jeeves ERP så är en stor del av jobbet gjort. Glöm det där med att uppdatera samma information i flera system och jobba istället smartare med mindre administration och lägre kostnader. Det ger förutsättningar att öka din försäljning och göra dina kunder nöjdare.
Jeeves - Connector - Startkostnad
Offert
Jeeves - Connector - Månadskostnad
Offert