SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK

Ge din e-handel växtkraft med SiteDirect

Professionell e-handelslösning

Vill du ha en helhetslösning för din e-handel? Då ska du titta närmare på SiteDirect. Hos oss får du både en långsiktig partner och den tekniska plattformen du behöver.
 
Din e-handel kommer förhoppningsvis att växa och då behöver du ett e-handelssystem som kan följa med när dina behov förändras och du vill ut på nya marknader. Vi vet vilka utmaningar du som e-handlare möter i vardagen och har tänkt på det när vi har utvecklat SiteDirect.
 
Vi berättar gärna om hur vi i nära samarbete med dig kan ta fram den bästa lösningen för just din e-handel. Kontakta oss! 
  • Fullt stöd för internationell e-handel
  • En partner som kan ta din webbutik till nästa nivå
  • Skräddarsydda lösningar
  • En flexibel grundplattform med många fördelar
  • Bäst i test på sökmotoroptimering
  • Inga designbegränsningar
...och mycket mer som vi gärna berättar om! Kontakta oss!

Patroner:

Bytte plattform för att klara en internationell expansion

Patroner.se startade redan 1996 och är därmed en av Sveriges äldsta nätbutiker. De säljer bläckpatroner, toner, skrivare och tillbehör till en växande kundkrets.  I våras bytte Patroner.se till en e-handelslösning från SiteDirect.
– Vi hade växt ur vår plattform så det kändes nödvändigt att byta upp sig. I SiteDirect kan vi utvecklas rejält, säger Ola Gustafsson, VD.

» Läs mer om Patroner.se
 

Rebel walls:

Sökte en e-handelslösning att utvecklas tillsammans med

Rebelwalls.se vill revolutionera våra hem med tapeter på ett nytt sätt.
- Vi har haft en kravspec från början, men den har vi anpassat och prioriterat i efter hand. Till slut ser man ganska klart vad som är viktigt och vad man kan vänta med. Och resultatet har blivit fantastiskt bra. Vi har dessutom hållt både tidsplan och budget, säger Christofer Gimmersta

» Läs mer om Rebelwalls.se