SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK

E-commercelösningar

Sitedirect e-commerce Plattform med växtkraft

Med SiteDirect får du en helhetslösning - både den tekniska plattformen och en långsiktig partner som ger dig möjlighet att skapa växtkraft i din e-commerce lösning.

Det är viktigt att välja e-commerce lösning med omsorg. E-commerceplattformen är ditt dagliga verktyg för att sköta hela kedjan från att hantera webbplatsens utseende och innehåll till sökmotoroptimering, statistik, orderadministration, betalningar, leveransflöde och redovisning. Framgångsrik e-handel kräver att du har en skalbar och flexibel lösning som gör att du kan arbeta smidigt med alla dessa områden både idag som i framtiden.
 
Vi hjälper dig att skapa din e-handelslösning komplett med serverdrift, utbildning och support.
 
 Tillsammans kan vi komma fram till den bästa lösningen för just dina behov. 
  • Inga designbegränsningar
  • En partner som kan ta din webbutik till nästa nivå
  • Bäst i test på sökmotoroptimering
  • Skräddarsydda lösningar
  • En flexibel grundplattform med många fördelar
  • Fullt stöd för internationell e-handel
...och mycket mer som vi gärna berättar om! Kontakta oss!

Patroner:

Bytte plattform för att klara en internationell expansion

Patroner.se startade redan 1996 och är därmed en av Sveriges äldsta nätbutiker. De säljer bläckpatroner, toner, skrivare och tillbehör till en växande kundkrets.  I våras bytte Patroner.se till en e-handelslösning från SiteDirect.
– Vi hade växt ur vår plattform så det kändes nödvändigt att byta upp sig. I SiteDirect kan vi utvecklas rejält, säger Ola Gustafsson, VD.

» Läs mer om Patroner.se
 

Rebel walls:

Sökte en e-handelslösning att utvecklas tillsammans med

Rebelwalls.se vill revolutionera våra hem med tapeter på ett nytt sätt.
- Vi har haft en kravspec från början, men den har vi anpassat och prioriterat i efter hand. Till slut ser man ganska klart vad som är viktigt och vad man kan vänta med. Och resultatet har blivit fantastiskt bra. Vi har dessutom hållt både tidsplan och budget, säger Christofer Gimmersta

» Läs mer om Rebelwalls.se