SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | E-commerce

E-commerce - rätt lösning för dig

Med SiteDirect får du en helhetslösning - både den tekniska plattformen och en långsiktig partner som ger dig möjlighet att skapa växtkraft i din e-commerce.

Det är viktigt att välja e-commerce med omsorg. E-handelsplattformen är ditt dagliga verktyg för att sköta hela kedjan från att hantera webbplatsens utseende och innehåll till sökmotoroptimering, statistik, orderadministration, betalningar, leveransflöde och redovisning. Framgångsrik e-handel kräver att du har en skalbar och flexibel lösning som gör att du kan arbeta smidigt med alla dessa områden både idag som i framtiden.
  • Skalbart – Bygg långsiktigt med möjlighet att växa med webbplats, produktwebb och e-handel. (Fastna inte i en webb- eller e-handelslösning som begränsar!)
  • Komplett – SiteDirect GO är en heltäckande plattform som stöder alla processer i verksamheten från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans.
  • Enkelt – SiteDirect GO är enkelt att använda. Smidiga och smarta funktioner förenklar arbetet varje dag.
  • Flexibelt – stora möjligheter att ändra innehåll och design. Öppet för integrationer med connectorer och plugins.
...och mycket mer som vi gärna berättar om! Kontakta oss!

Komplett e-commerce

E-handelsplattformen SiteDirect GO har en hel svit kraftfulla paket för att skapa försäljning på nätet - från webbplats till avancerad e-handel för B2B och B2C. Skalbart och komplett och samtidigt enkelt och flexibelt att jobba med.

Titta närmare på innehållet i våra GO-paket eller boka demo direkt:
E-commerce
GULDSTRÖMS - GO COMMERCE

Jobbar med både guld och gröna skogar

- När SiteDirect GO kom kändes det som ett väldigt bra alternativ för oss, med smarta paketerade funktioner och responsiv design. Allt fler av våra besökare handlar via mobiler och surfplattor, säger Rolf Guldström. Läs mer om Guldströms
Guldströms jobbar med både guld och gröna skogar i sin e-handel
KMK INSTRUMENT - GO PRODUCT

B2B med passion för kvalitet och precision

– CMS:et är lätt att använda och vi kan enkelt anpassa det mesta på sajten efter våra behov - allt från att lägga till en ny landningssida till att hantera produkter och order, säger Amanda Andersson. Läs mer om Kmk Instrument
KmK Instrument - B2B med passion för kvalitet och precision
MARCUS FÖRLAG - GO COMMERCE

Läsupplevelser med djup och horisonter

Böcker om livet, de stora frågorna och annat som finns under ytan – relationer, vardagsliv, psykisk hälsa, tro, teologi och ledarskap. Besök marcusforlag.se
Marcus Förlag - läsupplevelser med djup och horisonter