SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK

Connector DREAMLOGISTICS:

Integration för outsourcad lagerhantering

Connector DreamLogistics är en färdig koppling mellan logistiksystemet DreamLogistics och e-handelssystemet SiteDirect. (Om du inte känner till DreamLogistics så är det en tjänst för e-handlare och företag som vill outsourca bland annat lagerhållning, kundleveranser och returer!) På ett enkelt sätt kan du via connectorn skapa automatiska flöden genom att koppla ihop DreamLogistics och e-handelssystemet i SiteDirect, synka information mellan systemen och jobba mer effektivt.

En av SiteDirects styrkor är just möjligheten att skapa integrationer med tredjepartssystem - detta är ett grymt exempel på det!
 
Vår Connector DreamLogistics integrerar DreamLogistics system med SiteDirect och du får ett smart och effektivt informationsflöde för lager och logistik och betalningar.

Vi utvecklar hela tiden våra connectorer. Kontakta oss för den senaste informationen om möjligheterna i Connector DreamLogistics.
Connector DreamLogistics
Med Connector DreamLogistics kan du synka bland annat leveransinformation, lagersaldon och returinformation mellan SiteDirect och DreamLogistics.
Hur
Färdigpaketerad integration mellan DreamLogistics och SiteDirect.

Vad
Connector DreamLogistics innehåller bland annat:
  • Manuell eller automatisk överföring av leveransinformation från SiteDirect till DreamLogistics
  • Stöd för delleverans
  • Synkning av leveransstatus, kolli-id med mera från DreamLogistics till SiteDirect
  • Automatisk uppdatering av lagersaldon och hantering av inköpsordrar
  • Synkning mellan systemen av information vid returhantering.
Varför
  • Smidig integration mellan e-handelssystemet och DreamLogistics för den som vill outsourca pack & plock, lagerhantering, inleverans och returhantering.

JOhan Grip, RAPUNZEL OF SWEDEN:

Integration med logistiksystemet gör arbetet mer effektivt

Rapunzel of Sweden säljer löshår till mer än 60 länder. Sedan 2008 finns Rapunzel på SiteDirect-plattformen med bland annat en integration till DreamLogistics:

– Vi använder oss av DreamLogistics för lager och logistik, berättar Johan Grip, IT-chef på Rapunzel. Integrationen mellan SiteDirect och DreamLogistics system har gjort att vi kan arbeta effektivare och alltid har rätt information tillgänglig.

» Läs mer om Rapunzel
» rapunzelofsweden.se
Combined Excellence använder Connector Mynewsdesk
Boka demo! Vill du titta närmare på SiteDirect? Fyll i formuläret!
Boka demo!
Vill du titta närmare på SiteDirect? Fyll i formuläret!
 
 
 
 

Läs mer