SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK

DeliveryManager

Plocka, packa och leverera snabbare och effektivare med DeliveryManager. Om du väljer att använda surfplatta hanterar du ordrar smidigt direkt från lagerplatsen och slipper onödiga utskrifter. Flera användare kan samtidigt leverera ordrar från SiteDirect-systemet.
 • Flera användare kan jobba parallellt
  Med DeliverManager kan flera användare jobba samtidigt med att plocka och packa ordrar.

 • Leverera rätt order
  Välj ut ordrar att leverera efter olika kriterier, till exempel lagerplats, betalsätt, fraktsätt, vikt eller antal artiklar i ordern.

 • Enklare att hitta rätt produkt
  Möjlighet att ha produktbild på varje artikel för att enklare identifiera rätt produkt och minska felleveranserna. Smidig plocklista med lagerplatser ner på hyllnivå.

 • Stöd för lagerplatser
  Märk upp produkternas lagerplatser och få plocklistan sorterad i lagerplatsordning så att du får effektivare plockningsrundor.

 • Plocklistan direkt i surfplattan
  Med Delivery Manager kan du plocka och smidigt bocka av på din surfplatta (iPad/Android). Du slipper utskrift av plocklistor och listorna uppdateras automatiskt vid förändringar.

 • Rapporter
  Generera rapporter för hur mycket och vad som har levererats under en viss tidsperiod.
 
DeliveryManager - Startkostnad
2 900 kr
DeliveryManager - Månadskostnad
249 kr
 
 

Mer information

I DeliveryManagers grundlicens ingår en användare. Kontakta oss gärna för offert på fler användare. 
 
Plocka, packa och leverera snabbare och effektivare med DeliveryManager.