SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | Consid ny SiteDirect-partner

Consid ny SiteDirect-partner

Vi välkomnar Consid till oss som ny partner. Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring med cirka 850 anställda utspridda på 19 kontor i Sverige.

Vi kickstartar vårt samarbete med ett första gemensamt kundcase åt ett bolag i en stor industri-koncern som snart kommer att lanseras. Consid har även utvecklat en connector för integration mellan InRiver och SiteDirect som inom kort lanseras på SiteDirect Marketplace.


Patrik Zenno, affärsområdeschef för Digital Experience-plattformar på Consid:
"Consid har idag en position som ledande digital partner med ett flertal av marknadens främsta digitala tjänsteplattformar i vår portfölj. Hos mindre och medelstora produktförande bolag ser vi en ökad efterfrågan på paketerade instegslösningar för e-handel och digitala kundupplevelser där time-to-market och enkelhet är viktiga konkurrensfaktorer. Detta erbjuder SiteDirect och har öppnat upp flera nya affärsmöjligheter i detta segment, där Consid kan addera högt värde med vår expertis och erfarenhet”, säger Patrik Zenno.
 
Robert German, partneransvarig på SiteDirect: 
"Vi ser en stor potential med Consid i vårt partnernätverk. Consid är ett fantastiskt bolag där vi ser att vi når ännu fler kunder med SiteDirect GO och tillsammans kan vi skapa en ännu bättre kundupplevelse. Consid, med sin erfarenhet av så väl mindre som stora bolag, kommer kunna ge våra kunder en grym kundresa! " säger Robert German
 
Välkommen bland SiteDirects hjältar, Consid! :-)