SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Kontakt | Om oss | Blogg | Teknik | Laracon EU 2018
 
 

Laracon EU 2018

 
30 AUG
30 AUG
 

Laracon EU 2018

 
 
Inför avfärd
Jag vaknade med en lite mindre klump i bihålorna idag. Jag är förkyld och har varit det sen någon gång i söndags kväll, men jag jobbade ändå måndagen för att hinna få undan lite saker innan det blir dags för mig att slänga mig på flyget ned till Amsterdam där Laracon EU hålls varje år.

Laracon EU 2018
Spänd som ett litet barn har jag nu börjat packa. Först ut var en, två och tre tech-grunke-laddare som jag bara måste ha med mig. Det är nästan så att det packas före både strumpor och kalsonger. Den som känner mig vet att jag åker väldigt enkelt. På vår senaste kickoff kom kollegorna med varsin trolly i storlek XL, medan jag åkte med hand-bagage. Behövs det något på vägen så är det inte hela världen. ”De har tandborstar och deodorant i Amsterdam också” tänker jag när jag småstolt ser över min enkla packning.

Schemat för detta konventet är spännande. Även om jag inte tror att Taylor kommer släppa någonting så ska det bli väldigt intressant att höra hans keynote. Kommer han prata om Nova här också, kommer han live-koda Nova-grejer, eller kommer han gå på vad som kommer komma i Laravel 5.7 som ska släppas de närmaste dagarna? Oavsett vad det blir så är wow-faktorn alltid i taket när han tillträder scenen. Sist jag var på Laracon EU så demade han det nya Notifikation-systemet som klarar av en rad olika saker, bland annat vykorts-notifikationer (man integrerar med en vykortstjänst som skriver ut vykortet och skickar till angiven adress), notifikationer till Slack, SMS och vad man nu kan tänka sig.

I skrivande stund är det 3h till flyget mot Amsterdam lyfter. Resfebern börjar göra sig påmind om sin existens. Det som är läskigast med hela detta äventyret är att åka helt själv. Visst, jag har gjort det förut, och hela Laravel-communityt är väldigt inbjudande och trevligt, men upplevelser är alltid bäst om man har någon att dela den med. Frodo hade Sam, Luke hade Leia och Mio hade Jum-Jum. Jag bröstar upp mig och gör mig redo för avfärd.
 
---
Läs övriga blogginlägg om Laracon 2018:
 
 
  Teknik