SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Paket | Alla paket | B2C-paket
 

Alla våra paket

SiteDirect GO är en hel svit kraftfulla paket för att synas och skapa försäljning på nätet, från webbplats till avancerad e-handel. SiteDirect GO innehåller paket för webbplats, produktwebb och e-handel i flera nivåer (från grundläggande till avancerade e-handelslösningar). Du kan starta med en enkel webbplats och sedan bygga på med produktwebb och e-handel, eller gå in på en högre nivå direkt.
Läs mer om GO här.
 
Kontakta oss gärna om du vill veta mer om paketen och hjälp att välja rätt: Ring 0470-59 00 20 eller e-post sales@sitedirect.se
 
 

Innehåller allt du behöver för grundläggande e-handel B2B eller B2C. SiteDirect GO Commerce Start-up stöder hela affärsprocessen i företaget - från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans. Här kan du se allt som ingår i paketet.

GO Commerce Start-up - Startkostnad
Offert
GO Commerce Start-up - Månadskostnad
2 900 kr
Innehåller allt du behöver för e-handel B2B eller B2C. SiteDirect GO Commerce Pro stöder hela affärsprocessen i företaget - från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans. Här kan du se allt som ingår i paketet.
GO Commerce Pro - Startkostnad
Offert
GO Commerce Pro - Månadskostnad
4 900 kr

Innehåller allt du behöver för avancerad e-handel B2B eller B2C. SiteDirect GO Commerce Enterprise innehåller, förutom det som ingår i GO Commerce Pro, bland annat möjlighet till konfigurerbara produkter, och produktjämförelser och utökade funktioner förutleveranser (DeliveryManager). Helt enkelt mer avancerat på flera områden. Här kan du se allt som ingår i paketet.

GO Commerce Enterprise - Startkostnad
Offert
GO Commerce Enterprise - Månadskostnad
Offert

Innehåller allt du behöver för att visa information om produkter och produktspecifikationer (e-handel går lätt att koppla på i nästa steg). Här kan du se allt som ingår i paketet.

GO Product - Startkostnad
Offert
GO Product - Månadskostnad
2 900 kr

Med SiteDirect GO Web får du en webbplats som är förberedd för tillväxt och e-handel. SIteDirects CMS (system för webbpublicering) innehåller många smarta funktioner. I paketet ingår allt du behöver för att få en snygg webbplats som är lätt att underhålla och med en responsiv design som vi anpassar efter er grafiska profil. Här kan du se allt som ingår i paketet.

GO Web - Startkostnad
Offert
GO Web - Månadskostnad
790 kr