SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK
Start | Plattform | B2C e-handel

E-handelslösningen som håller när verksamheten växer

Med SiteDirect får du en innovativ försäljningsplattform som är:  
  • Skalbar – Bygg långsiktigt med möjlighet att växa med webbplats, produktwebb och e-handel. 
  • Komplett – SiteDirect är ett heltäckande system som stöder alla processer i verksamheten från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans.
  • Enkel – SiteDirect är enkelt att använda. Smidiga och smarta funktioner förenklar arbetet varje dag.
  • Flexibel – stora möjligheter att ändra innehåll och design. Öppet för integrationer med connectorer och plugins. 

Två kundexempel inom B2C

E-handel till konsument

SiteDirect GO & plugins

SiteDirect-plattformen innehåller många smarta standardfunktioner som ger en stabil grund och i våra SiteDirect GO-paket får du med det mesta som kan behövas. Behöver du mer finns närmare 30 olika plugins och nya kommer hela tiden.
 
 

Connectorer som integrerar

SiteDirect kan integreras med ditt affärssystem eller andra tredjepartssystem för att effektivisera din verksamhet och dina affärsprocesser. 

 

Inbyggt PIM-system

SiteDirect-plattformens inbyggda PIM-system (Product Information Management) ger en effektiv hantering av all produktinformation med fokus på försäljning och marknadsföring.

Databasen är helt öppen för anpassning och det visuella gränssnittet med smarta funktioner för import, export, bildomskalning, produktspecifikationer, konfigurationer etc. gör hanteringen av produktdata effektiv. Använder du idag ett PIM-system från någon annan leverantör finns naturligtvis även möjlighet att integrera detta med SiteDirect.

Effektivt orderflöde

Ett effektivt orderflöde är a och o för att skapa lönsam e-handel. Med plattformen SiteDirect jobbar du snabbt och smidigt med hela kedjan inklusive returer.

Med modulen E-shop|DeliveryManager kan du arbeta effektivt med plock, pack och leverans. Om du väljer att använda surfplatta hanterar du ordrarna direkt från lagerplatsen och slipper onödiga utskrifter. 

Internationell handel

Hantera smidigt design, innehåll, produktutbud, valutor, priser, moms, språk, frakter, betalsätt och underlag för ekonomisk redovisning för olika språk och länder. 
 
 

Inbyggda SEO-verktyg

Vi har lagt mycket stor vikt vid att skapa ett bra stöd för onsite sökmotoroptimering i SiteDirect-plattformen. Med en tydlig överblick och automatisering av nyckelparametrar kan du jobba effektivt med SEO-arbetet, även vid stora datavolymer.