SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK
Start | Paket | B2C e-handel

B2C e-handel som håller när verksamheten växer

Fokusera på dina kundrelationer och låt dina kunder få en upplevelse! Gör det enkelt för dig och dina kunder. Våra paket är till för att utveckla din business, öka din försäljning och få nöjdare kunder. 
Med SiteDirect får du en innovativ försäljningsplattform som är:  
  • Upplevelse – Modernt användargränssnitt som är enkelt att administrera med stora möjligheter att ändra innehåll och design. Koppla ihop system och funktioner med våra connectorer och plugins. 
  • Enkel – SiteDirect är enkelt att använda. Smidiga och smarta funktioner förenklar arbetet varje dag.
  • Skalbar – Bygg långsiktigt med möjlighet att växa med produktwebb och e-handel. 
  • Komplett – SiteDirect är ett heltäckande system som stöder alla processer i verksamheten från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans.
  • Headless Commerce – Integrera enkelt mot våra APIer
E-handel till konsument

Smidigare orderläggning och enklare för kunden att hitta rätt produkt

Hjälp kunden att hitta rätt produkt genom smarta sökfunktioner, till exempel genom att markera favoritprodukter eller återanvända tidigare order. En sprängskiss kan underlätta för kunden genom att peka ut reservdelar – bara kreativiteten sätter gränserna.

Webblösning som är integrerad med affärssystemet

En webblösning som är integrerad med affärssystemet och/eller andra IT-system ger dig en helhetslösning som minskar administrationen och ger mer effektiva arbetsprocesser. Färdiga kopplingar finns till flera av de vanligaste affärssystemen (och finns det inte så löser vi det ändå!)

» Connectorer till affärssystem

SiteDirect GO & plugins

SiteDirect-plattformen innehåller många smarta standardfunktioner som ger en stabil grund och i våra SiteDirect GO-paket får du med det mesta som kan behövas. Behöver du mer finns närmare 30 olika plugins och nya kommer hela tiden.
 
 

Connectorer som integrerar

SiteDirect kan integreras med ditt affärssystem eller andra tredjepartssystem för att effektivisera din verksamhet och dina affärsprocesser. 

 

Inbyggt PIM-system

SiteDirect-plattformens inbyggda PIM-system (Product Information Management) ger en effektiv hantering av all produktinformation med fokus på försäljning och marknadsföring.

Databasen är helt öppen för anpassning och det visuella gränssnittet med smarta funktioner för import, export, bildomskalning, produktspecifikationer, konfigurationer etc. gör hanteringen av produktdata effektiv. Använder du idag ett PIM-system från någon annan leverantör finns naturligtvis även möjlighet att integrera detta med SiteDirect.

Effektivt orderflöde

Ett effektivt orderflöde är a och o för att skapa lönsam e-handel. Med plattformen SiteDirect jobbar du snabbt och smidigt med hela kedjan inklusive returer.

Med modulen E-shop|DeliveryManager kan du arbeta effektivt med plock, pack och leverans. Om du väljer att använda surfplatta hanterar du ordrarna direkt från lagerplatsen och slipper onödiga utskrifter. 

Internationell handel

Hantera smidigt design, innehåll, produktutbud, valutor, priser, moms, språk, frakter, betalsätt och underlag för ekonomisk redovisning för olika språk och länder. 
 
 

Inbyggda SEO-verktyg

Vi har lagt mycket stor vikt vid att skapa ett bra stöd för onsite sökmotoroptimering i SiteDirect-plattformen. Med en tydlig överblick och automatisering av nyckelparametrar kan du jobba effektivt med SEO-arbetet, även vid stora datavolymer.

Paket för B2C

GO Commerce Start-up
Du vill börja med e-handel i mindre skala och växa efter hand

Du är e-handlare och just nu behöver du inga avancerade funktioner eller integrationer.
 
GO Commerce Pro
Du har redan e-handel, men känner dig begränsad i nuvarande plattform.

Du är etablerad butiksägare som vill starta e-handel.

Du representerar B2B-företag som vill öppna ny eller förbättra digital kanal.

Du vill göra en satsning på e-handel.
 
GO Product
Du vill visa dina produkter men känner dig begränsad eller har ingen plattform ännu.

Du är etablerad butiksägare som vill visa produkterna på webben.

Du representerar B2B-företag som vill öppna ny eller förbättra digital kanal.
 

Upplevelse som dina kunder gillar - GO Demo

GO Lifestyle
Vår demo för dig som inspirerar till köp.
 
GO Hardware
Vår demo för dig med hårda produkter.
 
GO Generic
Vår demo som passa olika branscher.
 

Kundexempel

Bonusmöbler
 
 
Pinx Prints
 
 

Se mer om våra GO-paket

Innehåller allt du behöver för grundläggande e-handel B2B eller B2C. SiteDirect GO Commerce Start-up stöder hela affärsprocessen i företaget - från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans. Här kan du se allt som ingår i paketet.

GO Commerce Start-up - Startkostnad
Offert
GO Commerce Start-up - Månadskostnad
2 900 kr
Innehåller allt du behöver för e-handel B2B eller B2C. SiteDirect GO Commerce Pro stöder hela affärsprocessen i företaget - från att attrahera webbplatsbesökare till produktinformation (PIM), betalningar, order och leverans. Här kan du se allt som ingår i paketet.
GO Commerce Pro - Startkostnad
Offert
GO Commerce Pro - Månadskostnad
4 900 kr

Innehåller allt du behöver för att visa information om produkter och produktspecifikationer (e-handel går lätt att koppla på i nästa steg). Här kan du se allt som ingår i paketet.

GO Product - Startkostnad
Offert
GO Product - Månadskostnad
2 900 kr