SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Paket | B2C e-handel
 

B2C e-handel som håller när verksamheten växer

Fokusera på dina kundrelationer och låt dina kunder få en upplevelse! Gör det enkelt för dig och dina kunder. Våra paket är till för att utveckla din business, öka din försäljning och få nöjdare kunder. 
 
 
 
Smidigare orderläggning
Hjälp kunden att hitta rätt produkt genom smarta sökfunktioner, till exempel genom att markera favoritprodukter eller återanvända tidigare order.

En sprängskiss kan underlätta för kunden genom att peka ut reservdelar – bara kreativiteten sätter gränserna.
 
Inbyggt PIM
SiteDirect-plattformens inbyggda PIM-system (Product Information Management) ger en effektiv hantering av all produktinformation med fokus på försäljning och marknadsföring.

Databasen är helt öppen för anpassning och det visuella gränssnittet med smarta funktioner för import, export, bildomskalning, produktspecifikationer, konfigurationer etc. gör hanteringen av produktdata effektiv.

Använder du idag ett PIM-system från någon annan leverantör finns naturligtvis även möjlighet att integrera detta med SiteDirect.
 
Plugins
SiteDirect-plattformen innehåller många smarta standardfunktioner som ger en stabil grund och i våra SiteDirect GO-paket får du med det mesta som kan behövas. Behöver du mer finns närmare 30 olika plugins och nya kommer hela tiden.
Effektivt orderflöde
Ett effektivt orderflöde är a och o för att skapa lönsam e-handel. Med plattformen SiteDirect jobbar du snabbt och smidigt med hela kedjan inklusive returer.

Med modulen E-shop|DeliveryManager kan du arbeta effektivt med plock, pack och leverans. Om du väljer att använda surfplatta hanterar du ordrarna direkt från lagerplatsen och slipper onödiga utskrifter
 
Integrerat system
En webblösning som är integrerad med affärssystemet och/eller andra IT-system ger dig en helhetslösning som minskar administrationen och ger mer effektiva arbetsprocesser.

Färdiga kopplingar finns till flera av de vanligaste affärssystemen (och finns det inte så löser vi det ändå!)
 
Inbyggt SEO
Vi har lagt mycket stor vikt vid att skapa ett bra stöd för onsite sökmotoroptimering i SiteDirect-plattformen.

Med en tydlig överblick och automatisering av nyckelparametrar kan du jobba effektivt med SEO-arbetet, även vid stora datavolymer.
 
 
 
 

Kom igång - med våra paket!

GO Commerce Start-up
Du vill börja med e-handel i mindre skala och växa efter hand

Du är e-handlare och just nu behöver du inga avancerade funktioner eller integrationer.
 
GO Commerce Pro
Du har redan e-handel, men känner dig begränsad i nuvarande plattform.

Du är etablerad butiksägare som vill starta e-handel.

Du representerar B2B-företag som vill öppna ny eller förbättra er digital kanal.

Du vill göra en satsning på e-handel.
 
GO Product
Du vill visa dina produkter men känner dig begränsad eller har ingen plattform ännu.

Du är etablerad butiksägare som vill visa produkterna på webben.

Du representerar B2B-företag som vill öppna ny eller förbättra digital kanal.