SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår dataskyddspolicy.
OK

B2B e-handel som ökar närheten till dina företagskunder

Möt dina kunder där de är. När e-handeln sköter ordermottagningen kan ni lägga mer tid på att vara där ute istället. 

Två kundexempel inom B2B

B2b E-handel

Publik webbplats som kan
kombineras med skyddad webbhandel

Kombinera publik webbplats och/eller skyddad webshop med återförsäljarlogin. Visa produkterna för alla webbplatsbesökare, men ge fördjupad information till dina inloggade kunder.

Webblösning som är integrerad med affärssystemet

En webblösning som är integrerad med affärssystemet och/eller andra IT-system ger dig en helhetslösning som minskar administrationen och ger mer effektiva arbetsprocesser. Färdiga kopplingar finns till flera av de vanligaste affärssystemen (och finns det inte så löser vi det ändå!)

» Connectorer till affärssystem

Aktuell och utökad produktinformation

Visa alltid rätt information om till exempel mått, färger och olika typer av specifikationer för produkter. Lägg upp fördjupad information som manualer etc. till alla webbplatsbesökare eller till utvalda inloggade kunder.

Alltid rätt pris till varje kund

Visa kundunika prislistor till exempelvis avtalskunder med stafflade priser, rabatter etc. helt enligt dina önskemål. Priser inkl eller exkl moms om ni säljer både via återförsäljare eller andra företag och konsumenter.

Smidigare orderläggning och enklare för kunden att hitta rätt produkt

Hjälp kunden att hitta rätt produkt genom smarta sökfunktioner, till exempel genom att markera favoritprodukter eller återanvända tidigare order. En sprängskiss kan underlätta för kunden genom att peka ut reservdelar – bara kreativiteten sätter gränserna.

Med våra paketerade lösningar SiteDirect GO får du alla möjligheter att äga på webben!

Kolla in våra paketerade lösningar för webb och e-handel som finns i olika nivåer:

» SiteDirect GO Commerce - e-handel
» SiteDirect GO Web - webbplats
» SiteDirect Retail - flera webbplatser och nätbutiker