SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Paket | Plugins och connectorer | Affärssystem | Connector Microsoft Dynamics AX (Axapta)
Connector Microsoft Dynamics Ax (Axapta) - färdig koppling mellan Axapta och SiteDirect e-handelsplattform

Connector Microsoft Dynamics AX (Axapta)

Connector Axapta är en färdig koppling mellan affärssystemet Microsoft Dynamics AX (Axapta) och e-handelssystemet SiteDirect. På ett enkelt sätt kan du automatisera dina flöden genom att koppla ihop Axapta och e-handelssystemet i SiteDirect, synka information mellan systemen och jobba mer effektivt.

Vår integration mellan Axapta och SiteDirect GO Commerce
 kan automatisera flödet av till exempel kund- och produktinformation, priser, ordrar och lagersaldo mellan systemen. Det går också att göra anpassningar om det är någon specifik information du vill synka mellan systemen.

SiteDirect ger dig framtidssäker e-handel med responsiv design, hög prestanda och fullt stöd för internationell handel. Koppla på informationen från Axapta så är mycket av jobbet gjort. Du kan glömma det där med att uppdatera samma information i flera system och jobba istället smartare med mindre administration och lägre kostnader. Då kan du öka din försäljning och göra dina kunder nöjdare.

Vi utvecklar hela tiden våra connectorer. Kontakta oss för den senaste informationen om möjligheterna i Connector Axapta.
Axapta - Connector - Startkostnad
Offert
Axapta - Connector - Månadskostnad
Offert