SiteDirect använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Klicka på OK för att godkänna. Läs mer i vår integritetspolicy.
OK
Start | Nyheter | 5 skäl att välja SiteDirect GO för e-handel

5 skäl att välja SiteDirect GO för e-handel

SiteDirect e-handelsplattform kan så mycket att det kan vara svårt att få grepp om allt. Med GO har vi paketerat funktionerna för kunder med olika behov. GO Commerce e-handel finns i tre nivåer - Startup, Pro och Enterprise.

 1. E-handel all inclusive
  Paketerad lösning som innehåller allt du behöver för e-handel, oavsett om dina kunder är företag (B2B) eller privatpersoner (B2C) –  betallösning, design, drift, the works! Enkel administration med många smarta funktioner förenklar arbetet varje dag. Här kan du läsa mer om GO Commerce

 2. Håll reda på all produktinformation med inbyggt PIM
  Samla all produktinformation inklusive bilder direkt i systemet – gör det enklare att hålla reda på all fakta. Många smarta funktioner som underlättar uppdatering, bildhantering och annat som annars kan ta tid. Har ni redan ett affärssystem så finns möjlighet att integrera det med er e-handel.

 3. Responsiv och flexibel design
  En responsiv grunddesign för desktop, surfplatta och smartphone ingår i alla våra GO-paket. Mallen anpassas till er grafiska profil. (Skönt med en mall, men egentligen finns inga begränsningar i plattformen när det gäller att ändra innehåll och design. Det ger flexibilitet!)

 4. Säker prestanda
  I GO Commerce-paketen ingår drift som enkelt går att uppgradera när trafiken till e-handeln ökar så att alla besökare alltid får en skön webbupplevelse.

 5. Plugins när verksamheten och behoven växer
  SiteDirect-plattformen har en lång rad plugins och connectorer som gör att ni kan bygga vidare med nya funktioner och kopplingar till tredjepartsleverantörer (till exempel integration med affärssystem). Nya behov? Bygg på med plugins! :-) Vi rullar ut nya efter hand!
 
Hör av dig, vi har massor att berätta - boka en demo direkt, ring 0470- 59 00 20 eller mejla sales@sitedirect.se.
5 skäl att välja SiteDirect GO för e-handel