Tillsammans gör vi din e-handel och webbnärvaro lönsammare

Vi skapar skräddarsydda e-handelslösningar för nätbutiker som vill växa och avancerade webblösningar för dig som har höga krav. Oavsett om du driver nätbutik idag och vill utveckla den, om e-handel är en ny försäljningskanal för dig eller du vill ha en smart CMS-lösning ser vi till att du får den bästa webb- eller e-handelslösningen för just din verksamhet och affärsmodell.
 
I över tio år har vi levererat e-handelssystem till nätbutiker som riktar sig både till konsumenter och företag. Vi har även hjälpt våra kunder att ta fram avancerade webblösningar anpassade efter deras behov. Vi vet vilka utmaningar du möter och med vår kunskap och erfarenhet inom både webbstrategi och tekniska lösningar får du alla förutsättningar att skapa lönsam e-handel eller en framgångsrik webbplats.
 
Vi jobbar med två av marknadens ledande plattformar – vår egenutvecklade SiteDirect (webb och e-handel) och den internationellt snabbt växande Magento (e-handel).

Läs mer om våra tjänster:
» Analys & strategi
» Koncept & design
» Teknisk utveckling
» Utbildning & support
» Vidareutveckling
» Avancerade webblösningar
Arbetsprocess

Om e-handel är en ny försäljningskanal

Att börja med e-handel är så mycket mer än att välja e-handelsplattform. VI hjälper dig att ta fram ett bra beslutsunderlag där vi belyser olika faktorer som bidrar till att din nätbutik blir framgångsrik.

Den nya e-handelslösningen ska stödja processerna i din verksamhet. Du behöver lägga rätt fokus på såväl säljdrivande som effektiviserade flöden. Ofta behövs en integration mellan e-handelsplattformen och ett affärssystem eller andra IT-system.

Vi skräddarsyr en helhetslösning för din e-handel där vi utgår från din affärsstrategi och tar fram de bästa tekniska lösningarna som passar just din verksamhet.

» Kontakta oss

Om du redan
driver en nätbutik

Att skapa lönsam e-handel handlar förenklat om att skapa relevant trafik, maximera konverteringsgraden och att hålla nere kostnaderna genom att jobba så effektivt som möjligt. Vi kan analysera din e-handelsverksamhet och visa på förbättringar och strategier för hur du kan utveckla dina affärer.
 
Det är många aspekter att ta hänsyn till. Kanske har du växt ur din e-handelsplattform eller vill söka dig ut på nya marknader? Mobil e-handel växer och ditt nästa steg kan vara att anpassa nätbutiken för surfplattor och mobiler. SEO och marknadsföring är också viktiga bitar i e-handelspusslet som vi kan hjälpa dig att lägga. 

När behovsanalysen och kravspecen är klar levererar vi även design och de tekniska lösningarna du behöver för din e-handel.

» Kontakta oss

Om du söker en avancerad webblösning

Behöver du en webblösning som klarar lite högre krav? Dra nytta av vår kunskap och erfarenhet när det gäller att skapa avancerade webbtjänster och speciallösningar för att effektivisera arbetet, till exempel integrationer med affärssystemet eller något annat av era IT-system.

Vi skapar en avancerad webblösning som stöder din verksamhet och är skräddarsydd utifrån dina specifika behov. SiteDirect har jobbat med webbkunder som ställer höga krav sedan starten 2001 och vi arbetar med hela kedjan från analys till teknisk utveckling och uppföljning.
 
Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!
Kort om oss
Snabblänkar
Kontakta oss
FÖRSÄLJNING
0470-59 00 20       
sales@sitedirect.se
KUNDSUPPORT
0470-59 00 50        
support@sitedirect.se
Jour: 0470 - 59 00 55
Följ oss
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
SiteDirect - E-handelslösningar
Creating tomorrow's way of doing business
Kreditbetyg AAA
DI Gasell
Jajja SEO test
Deloitte Technology Fast 50
Deloitte Technology Fast 500