Webb- och e-handelsplattformen är hjärtat

Det är viktigt att välja webb och e-handelsplattform med omsorg. Plattformen är ditt dagliga verktyg för att sköta hela kedjan från att hantera webbplatsens utseende och innehåll till sökmotoroptimering, statistik, och om du driver e-handel även orderadministration, betalningar, leveransflöde och redovisning. Framgångsrik webbnärvaro kräver att du har en skalbar och flexibel lösning där du kan arbeta smidigt med alla dessa områden både idag och i framtiden.

Vi jobbar med två av marknadens ledande e-handelsplattformar - den egenutvecklade SiteDirect och Magento som bygger på öppen källkod. För avancerade webblösningar använder vi SiteDirect CMS.

Vi hjälper dig att välja rätt plattform och skapar sedan din webb- eller e-handelslösning komplett med serverdrift, utbildning och support.

» Kontakta oss så berättar vi mer om valet av plattform

SiteDirect e-handelsplattform

SiteDirects e-handelsplattform har utvecklats i nya generationer under mer än 10 år. Det är en modulbaserad kraftfull plattform med många smarta grundfunktioner som går att anpassa helt efter dina behov. Modulerna gör det smidigt att förändra och lägga till nya funktioner för att hålla nätbutiken levande.

» Läs mer om SiteDirect
 

Magento e-handelsplattform

Magento är en av de plattformar som växer snabbast på den internationella marknaden just nu. Den bygger på öppen källkod och det finns en mängd tredjepartsmoduler att bygga på funktioner med. Magento finns i två versioner - Community Edition och Enterprise Edition.

» Läs mer om Magento
DI Gasell logo

SiteDirect CMS för avancerade webblösningar

SiteDirect CMS är en kraftfull och flexibel webbplattform. Den är uppbyggd av moduler och det finns stora möjligheter att göra specialanpassningar. Detta innebär att lösningen smidigt kan följa med när företagets eller organisationens behov ändras. Smarta grundfuktioner och möjlighetet för många användare att jobba parallellt i systemet med olika användarrättigheter är två starka kort.

» Läs mer om SiteDirect CMS