Magento – skalbar e-handel 
med många möjligheter

Styrkan i Magento är att plattformen är funktionsrik och flexibel - det finns en mängd tilläggsmoduler som gör att din e-handel kan anpassas efter dina behov.
 

Magento är en av de plattformar som växer snabbast på den internationella marknaden, allt från små entreprenörer till stora multinationella företag som Olympus och Nike använder Magento. Det är en professionell opensource-lösning som ägs av Ebay sedan 2011.

 
Magento finns i två varianter - Community och Enterprise Edition där Enterprise Edition är en mer avancerad lösning med mer funktionalitet för krävande nätbutiker.

Vi levererar kompletta Magento-lösningar med specialanpassade driftlösningar.

» Kontakta oss så berättar vi mer om Magento
» Läs mer om våra e-handelslösningar

Skalbart när din verksamhet ska växa

Med tillväxt i din verksamhet behöver du en e-handelsplattform som kan utökas och växa efter hand, till exempel på nya marknader eller med fler butiker. En av Magentos styrkor är just att den är skalbar och kan växa med din verksamhet. 

Magentos grundplattform innehåller en mängd funktioner redan i versionen Community Edition och har du större behov är det Enterprise Edition som valet bör falla på. Man kan dessutom lägga till och förbättra funktionaliteten via extensions eller plug-ins.
 
 

Magento - med extensions för alla behov

Det finns en mängd så kallade extensions till Magento som kompletterar plattformens grundfunktionalitet och nya extensions utvecklas kontinuerligt. Det kan handla om utökade funktioner inom till exempel marknadsföring, försäljning, affärsutveckling, integration med andra system, administration eller för att skapa en bättre kundupplevelse.

Vi hjälper dig att ta fram en komplett Magento-lösning som innehåller de extensions du behöver för att skapa framgångsrik e-handel utifrån dina specifika behov. 

Köpupplevelse och försäljning i fokus

Magento har utvecklats med fokus på kundens köpupplevelse. Det finns många snillrika funktioner i plattformen när det gäller till exempel navigering,och produktinformation och även möjlighet att personalisera nätbutiken utifrån varje besökare. 

I grundplattformen finns också funktioner för att skapa merförsäljning för dig, så kallad upsell (att din kund erbjuds dyrare produkter eller tillbehör) och cross sell (att din kund erbjuds fler produkter).

 

SEO-optimerad plattform

Magentoplattformen har väldigt bra funktioner för onsite SEO. Det finns även extensions som kan utöka SEO-funktionaliteten ytterligare om du behöver det. 

Våra konsulter har stor kunskap om sökmotoroptimering som de gärna delar med sig av.