Provrummet nylanserar med SiteDirect

Provrummet.se erbjuder unikt designade kläder till kvinnor som värdesätter passform och kvalitet till förmånliga priser. Suzanne och Johan som står bakom provrummet.se har båda lång och gedigen erfarenhet av modebranchen och även ett stort personligt intresse av kläder och mode.
Suzanne och Johan tyckte det var väldigt viktigt med flexibilitet och användarvänlighet och valde därför SiteDirect som e-handelsplattform för nya provrummet.se.

I o m bytet av e-handelsystem gjordes även en del förändringar i design och funktionalitet och den nya webbplatsen lanserades i början på Maj.
 
"Nylanseringen gick bra. Vi körde en rabattkampanj via nyhetsbrev samtidigt som vi informerade våra kunder om det nya utseendet och nya funktioner på shopen. Vi bad också om deras kommentarer, vad som var bra och vad som var mindre bra. Vi fick en del synpunkter, det mesta positivt. Vi tycker det är kanon om våra kunder delar med sig av sin shoppingupplevelse i vår shop och även hur det fungerar i andra shoppar, så kan vi kundanpassa shopen maximalt till allas glädje."
 
Suzanne tillade även att systemet höll en snygg design och layout, samt att någon verkligen tänkt till för att det skulle bli riktigt användarvänligt och smidigt för administratören.