Vi breddar oss med Magento

Nu utökar vi portföljen med att även leverera
e-handelslösningar på plattformen Magento

Vi har framgångsrikt hjälpt nordiska företag med professionella e-handelslösningar i över tio år och nu är det dags att ta nästa steg.
 
Då både SiteDirect- och Magento-plattformen bygger på samma grundteknologi och har mycket lika driftkrav kändes det naturligt för oss att bredda vårt erbjudande så att våra kunder kan välja lösningar baserade både på SiteDirect och Magento.
 
Vi tror att de bästa e-handelslösningarna får man när man kombinerar rätt kompetens, rätt plattform och rätt serverdrift utifrån kundens behov. Då varje kund är unik är det därför rätt självklart att man borde kunna välja den plattform som också är mest rätt i varje läge. 
 
Med två plattformar i bagaget kan vi dessutom ta ytterligare steg i en internationell expansion och därmed stödja våra kunder på deras väg ut i världen.
 
Mikael Häggström
VD SiteDirect Solutions

» Kontakta oss så berättar vi mer om att välja e-handelsplattform

Magento e-handelsplattform

Magento är en av de plattformar som växer snabbast på den internationella marknaden just nu. Den bygger på öppen källkod och det finns en mängd trejdepartsmoduler att bygga på funktioner med. Magento finns i två versioner - Community Edition och Enterprise Edition.

» Läs mer om Magento

SiteDirect e-handelsplattform

SiteDirects e-handelsplattform har utvecklats i nya generationer under mer än 10 år. Det är en modulbaserad kraftfull plattform med många smarta grundfunkioner som går att anpassa helt efter dina behov. Modulerna gör det smidigt att förändra och lägga till nya funktioner för att hålla nätbutiken levande.

» Läs mer om SiteDirect