SiteDirect eCore - byggd på erfarenhet

Nu har vi samlat vår kunskap om e-handel i SiteDirect eCore där du redan från start får smarta funktioner och konfigurationer som vi vet ger förutsättningar för lönsam e-handel.
 

SiteDirect eCore är förankrad i praktisk erfarenhet och kunskap från hundratals e-handelsprojekt som riktar sig både till konsumenter och företag. Det ger dig allt du behöver för att skapa framgångsrik e-handel och marknadsföra dina produkter online. Det innebär att ledtiden förkortas och vi kan jobba mer effektivt tillsammans.

Självklart är SiteDirect eCore flexibelt och förberett för din verksamhets specifika krav. Och när behoven förändras kan du växla upp och lägga till nya funktioner.

SiteDirect eCore

eCore e-handelsmotor - innehåller allt från produkthantering och kampanjer till effektiva order- och leveransflöden.

CMS - verktyg för innehållshantering och en unik designstudio som ger dig full kreativ frihet. SEO-gränssnitt för effektiv sökoptimering även vid stora datavolymer.

Online marknadsföring - koordinera marknadskanaler som t ex SEO, SEM, Google shopping och sociala medier.

Ramverk för integration - gör det enkelt att integrera affärssystem och andra IT-system.

Mäta & förbättra - datainsamling, analyser, användartester och A/B-tester som utvecklar din e-handel.

Våra tjänster

SiteDirect bygger på väl beprövade moduler som enkelt kan anpassas för att möta ditt företags behov. Vi jobbar gärna både strategiskt och praktiskt för att hjälpa dig att skapa en riktigt framgångsrik e-handel.