Magento hosting – driftlösning
med hög prestanda till din nätbutik

E-handelsplattformen Magento kan vara resurskrävande när det gäller hosting och en standarddriftlösning räcker oftast inte till. Vi erbjuder en drift- och servermiljö som är anpassad specifikt för Magento drift, oavsett om det är en avancerad lösning med lastbalanserade klustrade servrar eller enklare webbhotellslösning du behöver. När dina behov växer kan du växla upp till en högre nivå.

Våra servrar står i en av en av Sveriges mest moderna datorhallar med redundant internet- och strömförsörjning. Datalagringen sker på snabba SSD-diskar. Det innebär att din Magentolösning är i trygga händer och hög tillgänglighet för din nätbutik. För alla våra lösningar ingår självklart daglig backup.
 

Magento hosting - driftlösningar

Enterprise - klustrade serverlösningar

Våra Enterpriselösningar med tre eller flera servrar med separata databas- och webbnoder samt högpresterande lastbalansering är till för dig som har stora kapacitetsbehov där en dedikerad server inte räcker till. Daglig backup och driftövervakning ingår.
  • Enterprise - tre eller fler servrar, där den ena agerar filserver och databas och de övriga är webbnoder som delar på arbetsbördan med en lastbalanserare.

Standard/Pro - dedikerad server

Standard eller Pro är till för dig som har växt ur webbhotellslösningen med delad server och behöver en eller två dedikerade servrar för att klara kapaciteten. Daglig backup och driftövervakning ingår.
  • Standard - en fristående server som innehåller både databas och webbserver.
  • Pro- två servrar där den ena hanterar databasen och den andra webbtrafiken.

Magento webbhotell på delad server

Ett webbhotellkonto på en delad server passar dig som driver en mindre Magento nätbutik. Beroende på hur mycket trafik du har till din e-handel kan du välja mellan fyra ingångsnivåer. Daglig backup och driftövervakning ingår.
  • Small
  • Medium
  • Large
  • XLarge